- 374
- 397
- 63
@tahir1603 bundan sonra yorumlarını doğru ve anlaşılır bir şekilde yap, kimseyi bilmeden ve haddini bilerek yaz.
Şaşırttı valla rol un hayırlı olsun@tahir1603 al adam attı dost 😂😂
Kardeşim attığın 250 lirayla beni hizaya çekebileceğini lütfen zannetme olur mu ben onlardan değilim ve tartışmak da istemiyorum@tahir1603 bundan sonra yorumlarını doğru ve anlaşılır bir şekilde yap, kimseyi bilmeden ve haddini bilerek yaz.
sanada bin tl atayım da bundan sonra beni görmezden gel, senin gibilerle işim yokKardeşim attığın 250 lirayla beni hizaya çekebileceğini lütfen zannetme olur mu ben onlardan değilim ve tartışmak da istemiyorum![]()
Milyon da atmak istesen sana iban payco bırakan adam değildir kardeşim ben senden daha aktifim yoksayabilirsin benisanada bin tl atayım da bundan sonra beni görmezden gel, senin gibilerle işim yok
hadi la milyon vercem dese vermeyecek mşsin cidden abartma istersenMilyon da atmak istesen sana iban payco bırakan adam değildir kardeşim ben senden daha aktifim yoksayabilirsin beni![]()
Verirsem adam değilim kankahadi la milyon vercem dese vermeyecek mşsin cidden abartma istersen![]()
neyseVerirsem adam değilim kanka