- 374
- 397
- 63
@tahir1603 yazmasın ona yok
Zengin değilim de idare ediyorum diyelim gece maçlarını bekliyorum suan imkansız broSen zenginsin sponsor olda roll açalım çok pis rol yapasım var
Benim maçlar başlıyor bil bakalım ne eksikZengin değilim de idare ediyorum diyelim gece maçlarını bekliyorum suan imkansız bro![]()
Senin için yazmadım ki ben zaten ama lütfen gelsin de şaşırt beni bro@tahir1603 yazmasın ona yok
Money money moneyBenim maçlar başlıyor bil bakalım ne eksik
Ayarlamasına gerek yok önceki haftalarda nasıl oynadıysalar şimdi de öyle oynasalardı bu sabaha mutlu bir şekilde uyanırdım.Ayarlayamamislar demekki istediğin gibi
Bıktım bıktımmmMoney money money
Geçmiş olsun bro üzüldüm çıkarırsın umarım en yakın zamanda zararınıAyarlamasına gerek yok önceki haftalarda nasıl oynadıysalar şimdi de öyle oynasalardı bu sabaha mutlu bir şekilde uyanırdım.
Örnek Çinin dün 2-0 biten maçı her iki takımda ofansif oynuyor sonuçları ortada.Maçta ilk yarı 1-0 2.yarının hemen başında gol ve maç 2-0 bitiyor. 2.yarı deplasmanın 2 golü vardan iptal ediliyor 1 tanesi buz gibi goldü.Maç esnasında önde olan takım kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda bırak kaleye vurmayo tribünlere topu vuruyor.Diğer maçlar da buna benzer
Ahada yazdım😂gelmesin önemli değil, 1 kişiye 2.5 üst olduğu için payco ile 200 atıcam ilk yazan DM den.
Hagsgsgsgg çılgın şeygelmesin önemli değil, 1 kişiye 2.5 üst olduğu için payco ile 200 atıcam ilk yazan DM den.
Aç hadi rolünü kiyaksinAhada yazdım😂
Oluyor musun sponsor😂Aç hadi rolünü kiyaksin![]()
neden ilk sana dm atan dangelmesin önemli değil, 1 kişiye 2.5 üst olduğu için payco ile 200 atıcam ilk yazan DM den.
dm yi senin atman gerekiyor neden baştan söylediklerini yapmıyorsun? insanları sana dm atmaya mecbur kılıyorsun.gelmesin önemli değil, 1 kişiye 2.5 üst olduğu için payco ile 200 atıcam ilk yazan DM den.
Eyvallah sağolasın.Zararı ziyanını geçtim moral olarak alt üst etti beni.Bir de maçları izleyince daha da dip yaptımGeçmiş olsun bro üzüldüm çıkarırsın umarım en yakın zamanda zararını
Arkadaş olucakmis ya dm attın kazandin şuan hesapta yok zatenOluyor musun sponsor😂