Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Sydney tahmin

heineken00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,011
3,956
113
gol gelmez şimdiye kadar bir şey yzadı böyle bitince yazar sayfaya şimdi yusuf yusuf olayı var :)

KamaChi

Ne demek Üst olmayacak?
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
189
74
28
Ayarlayamamislar demekki istediğin gibi
Ayarlamasına gerek yok önceki haftalarda nasıl oynadıysalar şimdi de öyle oynasalardı bu sabaha mutlu bir şekilde uyanırdım.
Örnek Çinin dün 2-0 biten maçı her iki takımda ofansif oynuyor sonuçları ortada.Maçta ilk yarı 1-0 2.yarının hemen başında gol ve maç 2-0 bitiyor. 2.yarı deplasmanın 2 golü vardan iptal ediliyor 1 tanesi buz gibi goldü.Maç esnasında önde olan takım kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda bırak kaleye vurmayo tribünlere topu vuruyor.Diğer maçlar da buna benzer

DarkWager

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
374
397
63
gelmesin önemli değil, 1 kişiye 2.5 üst olduğu için payco ile 200 atıcam ilk yazan DM den.

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,181
4,356
113
Ayarlamasına gerek yok önceki haftalarda nasıl oynadıysalar şimdi de öyle oynasalardı bu sabaha mutlu bir şekilde uyanırdım.
Örnek Çinin dün 2-0 biten maçı her iki takımda ofansif oynuyor sonuçları ortada.Maçta ilk yarı 1-0 2.yarının hemen başında gol ve maç 2-0 bitiyor. 2.yarı deplasmanın 2 golü vardan iptal ediliyor 1 tanesi buz gibi goldü.Maç esnasında önde olan takım kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda bırak kaleye vurmayo tribünlere topu vuruyor.Diğer maçlar da buna benzer
Geçmiş olsun bro üzüldüm çıkarırsın umarım en yakın zamanda zararını