- 4,032
- 1,766
- 113
Arkadaşlar birisi yardımci oldu süt fabrikasına yarın gorusmeye gideceğim 30 bin lira maaş artı yemek artı yol parası sabah 8 akşam 5 bazı gunlerde mesai oluyormuş dualarinizi eksik etmeyin
Allah hakkında hayırlısını versinArkadaşlar birisi yardımci oldu süt fabrikasına yarın gorusmeye gideceğim 30 bin lira maaş artı yemek artı yol parası sabah 8 akşam 5 bazı gunlerde mesai oluyormuş dualarinizi eksik etmeyin
Allah razı olsun bromAllah hakkında hayırlısını versin
Kendine küfür ettirmek istiyorsun artık anladımArkadaşlar birisi yardımci oldu süt fabrikasına yarın gorusmeye gideceğim 30 bin lira maaş artı yemek artı yol parası sabah 8 akşam 5 bazı gunlerde mesai oluyormuş dualarinizi eksik etmeyin
İşe başlamadan tüm iş sektörüne girip çıkan iş piyasasının içinden geçen koca yürekli trollman kardeş bi işe girde herkes rahatlasın bu ne böyle hergün bir işe giriyosun senin amacın çalışmalak flan değil kumar krizine girmişsinArkadaşlar birisi yardımci oldu süt fabrikasına yarın gorusmeye gideceğim 30 bin lira maaş artı yemek artı yol parası sabah 8 akşam 5 bazı gunlerde mesai oluyormuş dualarinizi eksik etmeyin
Arkadaşlar birisi yardımci oldu süt fabrikasına yarın gorusmeye gideceğim 30 bin lira maaş artı yemek artı yol parası sabah 8 akşam 5 bazı gunlerde mesai oluyormuş dualarinizi eksik etmeyin
merek etme 2 gün sonra yine açar böyle zordu şöyle zordu dayanamadım çıktım diyeAksmaa kadar dua ediyorum bi is bulda artik konu acma diye
Sigorta varmiArkadaşlar birisi yardımci oldu süt fabrikasına yarın gorusmeye gideceğim 30 bin lira maaş artı yemek artı yol parası sabah 8 akşam 5 bazı gunlerde mesai oluyormuş dualarinizi eksik etmeyin
Var hocam tabikiSigorta varmi
Hocam burayı akrabam buldu iyi dediSana dün attığım iş bundan bin kat rahat hakların da bin kat iyiydi servisine kadar vardı neden orayla görüşmedin
Hocam dualarınızı eksik etmeyin dedim neden böyle konustunuzKendine küfür ettirmek istiyorsun artık anladım
Yeter bak @Daimon sunu banlayin artık lutfenArkadaşlar birisi yardımci oldu süt fabrikasına yarın gorusmeye gideceğim 30 bin lira maaş artı yemek artı yol parası sabah 8 akşam 5 bazı gunlerde mesai oluyormuş dualarinizi eksik etmeyin
Hocam neyaptimki banlayin diyosunuz engelleyim iyi bir iş fırsatı çıktı dualarınızı eksik etmeyin dedimYeter bak @Daimon sunu banlayin artık lutfen
Önce terbiyeli konuşun niye dalga geçeyim saolsun fikir veren arkadaşlar var zaten onlardan Allah razı olsun bu konuyu acmamdaki sebeb dualarıni kimse eksik etmesin diye açtım önce terbiyeli ol kimseyi hor görmeSeninle mi ugrasicaz lan dumbuk her gün 50 tane konu açıyorsun insanlar sana yardımcı oluyor vaktini çalıyorsun dalga geçiyorsun senin seninde raporununda isininde başlarım simdi bak
Bak yarın gelecek salı başlıyorum diyecek , Çarşamba günü arkadaşlar inek tepti çıktım diyecek 😆sayende gülüyorum valla hayırlı olsun sonunda 😂