Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Süt Fabrikası 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,359
930
113
Hocam dualarınızı eksik etmeyin dedim neden böyle konustunuz
Bilinen bütün dualar edildi hatimler yapıldı Mevlütler okutuldu ama ne fayda doğduğun gün nehir kurudu 40 günlük oldun savaş çıktı
18 ine bastın Ekin kurudu 20 yaşına geldin kumarbaz oldun foruma bela oldun kanser edeceksin milleti nsl bir virüssün sen

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,048
1,772
113
Bilinen bütün dualar edildi hatimler yapıldı Mevlütler okutuldu ama ne fayda doğduğun gün nehir kurudu 40 günlük oldun savaş çıktı
18 ine bastın Ekin kurudu 20 yaşına geldin kumarbaz oldun foruma bela oldun kanser edeceksin milleti nsl bir virüssün sen
Hocam öncelikler hor görmeyin benim belli hastalıklarım sebeblerim olduğu için birçok işlere bakıyorum bu konuyu acmamdaki sebeb kimse dualarını eksik etmesin

Kartal323

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,158
523
113
30 yaşında adamsın Allah akıl fikir Versin hergun boş konu aciyon

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,048
1,772
113
@Daimon @Shellac hocam konuyu kapatabilirsiniz anlaşılan bazı arkadaşlar hor hakir görüyor ama beni kötüleyen hor gören o bazı arkadaşlara bir sözüm var engelli olmayı ben istemedim Allah vergisi benim yaşadığim hastalıklarımı bi ben bilirim günde dünyanın ilacını içiyorum o beni kötüleyen bazı arkadaşların engelli insanda saygılari kalmamış

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,029
199
63
Nerde bu sür fabrikası adı ne fabrika mı Mandıra mı

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,350
82,329
113
@Daimon @Shellac hocam konuyu kapatabilirsiniz anlaşılan bazı arkadaşlar hor hakir görüyor ama beni kötüleyen hor gören o bazı arkadaşlara bir sözüm var engelli olmayı ben istemedim Allah vergisi benim yaşadığim hastalıklarımı bi ben bilirim günde dünyanın ilacını içiyorum o beni kötüleyen bazı arkadaşların engelli insanda saygılari kalmamış
Reis Konu Kilit. 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...