- 4,048
- 1,772
- 113
Senin canın sağolsun brom dualarını eksik etme yeterBak yarın gelecek salı başlıyorum diyecek , Çarşamba günü arkadaşlar inek tepti çıktım diyecek 😆
Senin canın sağolsun brom dualarını eksik etme yeterBak yarın gelecek salı başlıyorum diyecek , Çarşamba günü arkadaşlar inek tepti çıktım diyecek 😆
ben buna niye kahkaha attım a.*Bak yarın gelecek salı başlıyorum diyecek , Çarşamba günü arkadaşlar inek tepti çıktım diyecek 😆
Saolasin brom Allah razı olsunHayırlı Olsun Dostum
Bilinen bütün dualar edildi hatimler yapıldı Mevlütler okutuldu ama ne fayda doğduğun gün nehir kurudu 40 günlük oldun savaş çıktıHocam dualarınızı eksik etmeyin dedim neden böyle konustunuz
Buradakiler kumarcı dua ederse ters teper başlamadan kovulursunHocam neyaptimki banlayin diyosunuz engelleyim iyi bir iş fırsatı çıktı dualarınızı eksik etmeyin dedim
Hocam öncelikler hor görmeyin benim belli hastalıklarım sebeblerim olduğu için birçok işlere bakıyorum bu konuyu acmamdaki sebeb kimse dualarını eksik etmesinBilinen bütün dualar edildi hatimler yapıldı Mevlütler okutuldu ama ne fayda doğduğun gün nehir kurudu 40 günlük oldun savaş çıktı
18 ine bastın Ekin kurudu 20 yaşına geldin kumarbaz oldun foruma bela oldun kanser edeceksin milleti nsl bir virüssün sen
Zaten başlamıyor bir yere milletle alay ediyorBuradakiler kumarcı dua ederse ters teper başlamadan kovulursun
Kumarı bırak sağlığına kavuşursunHocam öncelikler hor görmeyin benim belli hastalıklarım sebeblerim olduğu için birçok işlere bakıyorum bu konuyu acmamdaki sebeb kimse dualarını eksik etmesin
Hayırlı olsun dost boyun iyice uzar
Hocam niye alay edeyim iyimisiniz ben yüzde 67 engelliyim her işte çalışamıyorum o sebebten bu şekilde birkaç işe bakmak zorundayım hor görmenize gerek yokZaten başlamıyor bir yere milletle alay ediyor
Reis Konu Kilit. 🔐@Daimon @Shellac hocam konuyu kapatabilirsiniz anlaşılan bazı arkadaşlar hor hakir görüyor ama beni kötüleyen hor gören o bazı arkadaşlara bir sözüm var engelli olmayı ben istemedim Allah vergisi benim yaşadığim hastalıklarımı bi ben bilirim günde dünyanın ilacını içiyorum o beni kötüleyen bazı arkadaşların engelli insanda saygılari kalmamış