http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sürekli Evde Oturan Gençler

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,572
997
113
Belli de olmuyor. Geçenlerde pusulabet kodundan 20 lira çıkmıştı. 1 kat çevrimi var diye hepsini tek seferde bastım 10 bin küsür lira vermişti. Ama genelde birşey vermiyor kodlar tabi
evet birisi daha bu forum da aynı alt yapıda maks win çekti paylaşmıştı olunca oluyor

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,780
2,833
113
doğru diyorsun darısı başıma :D
Zaten slotu kendi paranla oynamak hata. En popüler olanları bile ocak söndürür. Özel oran ve promo kod kovalayacan. Bazen güzel yatırım bonusları falan da oluyor. Kendi parana dokunmayacaksın pek fazla. Gelen parayı döndüreceksin

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,572
997
113
Zaten slotu kendi paranla oynamak hata. En popüler olanları bile ocak söndürür. Özel oran ve promo kod kovalayacan. Bazen güzel yatırım bonusları falan da oluyor. Kendi parana dokunmayacaksın pek fazla. Gelen parayı döndüreceksin
Ben para yatırıp slot oynamam belki bakiyem düz olsun diye 30-40 tur atarsam atarım. Özel oran evet taki ediyorum kafama yatana oynuyorum bende kupon yapsam bunu oynarım dediğime oynuyorum öyle de böyle de yiyorlar :D o dediğin gibi promo veren sitelere üye bile değilim çünkü hep sıkıntı çıkıyor

cemsin

Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,363
2,568
113
Ben Matbet'te mod aldım 100 lira vermişti dede x-maxs te spin aldım 9 k çekmiştim bazen çok nadir şans oluyo

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,780
2,833
113
Ben para yatırıp slot oynamam belki bakiyem düz olsun diye 30-40 tur atarsam atarım. Özel oran evet taki ediyorum kafama yatana oynuyorum bende kupon yapsam bunu oynarım dediğime oynuyorum öyle de böyle de yiyorlar :D o dediğin gibi promo veren sitelere üye bile değilim çünkü hep sıkıntı çıkıyor
99 bin tl parayı 100 yaparken bile slot oynamaya elim gitmiyor. 3-5 tur birşey vermezse ( ki çok olası ) yandı gülüm keten helva oluyor

Furkanboyka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
264
24
18
Konu başlığı önemli bi konu ama alttaki muhabbet ve yorumlar .... .... !

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,366
8,749
113
Yatmaktan İnsanın psikolojisi bozuluyo La Nasıl Beceriyorsunuz ben 3 hafta evde yattım Kafayı yiyordum Bide koddan Ev Gecindiriyorsunuz Ne Diyeyim size ya başkası okuyup ciddiye almaz umarım Çalışmak Yerine Kod Kovalamayı😂

gökmen67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
536
240
43
İstatistiklere göre sürekli evde oturan gençlerin sayısı 10 milyona yaklaştı. Sebepleriyse şunlar

- Çalışmanın zor gelmesi

- Çalışanların zamanının, emeğinin 3 kuruş maaşlar karşılığında sömürülmesi

- Evde oturan gençlerin çoğunun zaten özel oran, kod ve promosyonlar takip ederek çok rahat bir şekilde en aşağı asgari ücret kadar parayı yattığı yerden kazanabilmeleri

- Dışarısının çok pahalı olması

- Evlenmenin, yuva kurmanın epey bir masraflı olması
senin başka derdin yokmu allah allah

ÖmerBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
7,389
8,239
113
Yatmaktan İnsanın psikolojisi bozuluyo La Nasıl Beceriyorsunuz ben 3 hafta evde yattım Kafayı yiyordum Bide koddan Ev Gecindiriyorsunuz Ne Diyeyim size ya başkası okuyup ciddiye almaz umarım Çalışmak Yerine Kod Kovalamayı😂
Bende evdeyim günaydın brom images (8).jpeg

Murat5599

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,270
394
83
İstatistiklere göre sürekli evde oturan gençlerin sayısı 10 milyona yaklaştı. Sebepleriyse şunlar

- Çalışmanın zor gelmesi

- Evde oturan gençlerin çoğunun zaten özel oran, kod ve promosyonlar takip ederek çok rahat bir şekilde en aşağı asgari ücret kadar parayı yattığı yerden kazanabilmeleri

Ben 5 6 senedir yatıyorum çalışmak istemiyorum

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,934
1,952
113
Sabahın köründe kargalarla kalkmışlar 10 milyon 6 milyon hesabi yapıyorlar kimse de dememişki herseyin sebebi ekonomi bunlara sebep olan ney 😂

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,250
1,894
113
Çalışınca evi zor gecindiriyon emeğin karşılığı yok bu ülkede gençler iş beğenmiyor dalga dumenini geçin bi. Qsgari ücret verip günlük 16 saat calistoriyor marketler milleti y.yesin pcn çocukları. Çalışmayın kazanmasin şeref yoksunu patronlar siktir edin ağa.

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,989
4,909
113
50 yaş.Emekliyim, hâlâ 8-8 çalışıyorum

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
707
210
43
Sen git başka konulara o zaman. Kaliteni düşürme. Burada birsürü saçma sapan konular açılıyor. İlgilenmiyorsam gidip bk atmıyorum ben en azından

Seni bağlayan yok kaliteli insan. Ne kadar kaliteli olduğun da durduk yere yazdığın argo kelimelerden belli

İnsanı tahrik etme durduk yere. Başkası olsa direk sg lan başka konuya o zaman der sana. İnsanlara da durduk yere bk atma. Beğenmiyorsan yaylan . İsteyen istediği konuyu açar. Beğenmiyor olman bk atman anlamına gelmiyor. İlgini çeken konulara bak o zaman
Sanane la hırrım istediğim konuya yorum yaparım ağlıcaksan açma

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,780
2,833
113
Sanane la hırrım istediğim konuya yorum yaparım ağlıcaksan açma
Sen rahatsız mısın lan. Bana sarma küfür manyağı yaparım seni. Sana mı soracak insanlar ne konu açacağını. Beğenmiyorsun diye ne salça oluyorsun. Yürü git başka konulara bak

Beğenmediğin konuda işin ne mal. Ancak senin gibi şizofrenler insanlara durduk yere salça olur. Git anan baban uğraşsın seninle gerizekalı embesil

Ben bir konuyu beğenmediysem, konuyu açana sarmıyorum senin yaptığın gibi. Çünkü bunu söylersem ne işin var lan o zaman bu konuda sg der bana. Anladın mı salak. Anan baban seni peydah etmiş onlar uğraşsın seninle

Son düzenleme:

ledteknik

нerĸeѕle değιl нaĸ edenle вιrlιĸтe ol
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,246
439
83

- Çalışmanın zor gelmesi

Doğru sebepler net