http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sürekli Evde Oturan Gençler

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,779
2,832
113
Doğru sebepler net
Bazı tipler var. Konuyu beğenmiyor, sonra konuyu açana sarıyor. Cevap verince de ben saygısız oluyorum. Ben burada birsürü gereksiz boş konu görüyorum ama hiçbirisine o konuyu açtı diye sarmıyorum. Etkiye tepki diye birşey var çünkü. Adamın vereceği cevap çok basit olur çünkü. Sana ne lan beğenmiyorsan ne işin var burada sg başka konuya diyecek bana.

Bu asalaklar bu kadar öngörüsüz işte. Birine durduk yere salça olurlar, cevabı alınca da biz saygısız küfürbaz oluruz

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,157
496
83
-türkiye'de yaşaması

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,684
1,609
113
Adam doğru diyor maaşlar para değil ki o kadar çalış et adam sana 35bin versin ev kirası zaten 30bin 🤣

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,611
1,110
113
Dünya genelinde evde oturan gençlere karşı bir olumsuz bakış var...

Adam yada çocuklar her neyse :) dolandırıcılık yapmıyor, kap kaç yok, torbacılık yok, oçluğu yok ama o sebepten bu sebepten evde...

ne var bunda m. buna gelene kadar evde oturmayıpta o.ç.luğu peşinde koşanları temizlesinler...

bunlar kolay meseleler :D

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,538
648
113
sallamasyon kımse kodla asgari ücret kadar kazanamıyor 500 kod aldım dun hepsi en fazla verdigi 10 tl idi aklddkslksaklkldlkdsllkdskla

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,979
5,415
113
Eline veriyolar 3 kuruş para degecek bisey yokki niye çalışsın tamamen kole duzeni

yerim26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
286
63
28
Normal genclerin simdi hepsi yada en az yuzde80i universite ogrencisi asgari ucretle vede bu paraya essek gibi calisma sarti gencler hakli bjrcogu polis asker oluyo zaten okuyanların olamayanda günlugunu cikariyor sistem olmayinca boyle oluyor

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,766
1,994
113
Ülkenin en büyük problemi aslında.
Benim kardeşim de malesef bu şekilde hayat sürüyor bir kaç senedir.
Okul bitirdi askerlik bitirdi, çıkmıyor dışarıya.
Allah'a şükür her hangi bir kötü yanı yok, bağımlılığı yok ama yok işte. Üzülüyordum sürekli üstüne gidiyordum destek olayım gel ne istiyorsan yapalım, çalış krndi paranı Kazan ye.
Onu da yapmayorsan gel yanımda dur, İstanbul'da yasa istedigini yap. Ona da yok.
Önce kendi şöyle demişti, abi huzurun kaçar ben gelmeyeyim. Bişey olmaz vs diyince de, benim huzurum kaçar dedi🤣 hala evde takılıyor.
Bişey de diyemiyorum.
Ben yıllardır devlet işinde çalışıyorum. Bir basamak yükseldin mi desen? Hayır.
Şimdi evlilik vs ayarlamaua çalışıyorum. Hiç düşünmemiştim şimdiye dek.
İnanın en az 2 milyon para gerekiyor ki vasat bir düğün olsun. Gerçekten iğrenç bir ülke.
Kısacası temel neden ekonomi. Başka bişey değil

Çalışsa ne kazanacak? O da haklı. Kazansa nasıl gelecek kuracak? İmkansız.
Teşekkürler reis.

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,779
2,832
113
Dünya genelinde evde oturan gençlere karşı bir olumsuz bakış var...

Adam yada çocuklar her neyse :) dolandırıcılık yapmıyor, kap kaç yok, torbacılık yok, oçluğu yok ama o sebepten bu sebepten evde...

ne var bunda m. buna gelene kadar evde oturmayıpta o.ç.luğu peşinde koşanları temizlesinler...

bunlar kolay meseleler :D
Eline veriyolar 3 kuruş para degecek bisey yokki niye çalışsın tamamen kole duzeni
Çalışınca da pek bı pok olmuyor
Normal genclerin simdi hepsi yada en az yuzde80i universite ogrencisi asgari ucretle vede bu paraya essek gibi calisma sarti gencler hakli bjrcogu polis asker oluyo zaten okuyanların olamayanda günlugunu cikariyor sistem olmayinca boyle oluyor
Ülkenin en büyük problemi aslında.
Benim kardeşim de malesef bu şekilde hayat sürüyor bir kaç senedir.
Okul bitirdi askerlik bitirdi, çıkmıyor dışarıya.
Allah'a şükür her hangi bir kötü yanı yok, bağımlılığı yok ama yok işte. Üzülüyordum sürekli üstüne gidiyordum destek olayım gel ne istiyorsan yapalım, çalış krndi paranı Kazan ye.
Onu da yapmayorsan gel yanımda dur, İstanbul'da yasa istedigini yap. Ona da yok.
Önce kendi şöyle demişti, abi huzurun kaçar ben gelmeyeyim. Bişey olmaz vs diyince de, benim huzurum kaçar dedi🤣 hala evde takılıyor.
Bişey de diyemiyorum.
Ben yıllardır devlet işinde çalışıyorum. Bir basamak yükseldin mi desen? Hayır.
Şimdi evlilik vs ayarlamaua çalışıyorum. Hiç düşünmemiştim şimdiye dek.
İnanın en az 2 milyon para gerekiyor ki vasat bir düğün olsun. Gerçekten iğrenç bir ülke.
Kısacası temel neden ekonomi. Başka bişey değil

Çalışsa ne kazanacak? O da haklı. Kazansa nasıl gelecek kuracak? İmkansız.
Teşekkürler reis.

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,208
3,589
113
İstatistiklere göre sürekli evde oturan gençlerin sayısı 10 milyona yaklaştı. Sebepleriyse şunlar

- Çalışmanın zor gelmesi

- Çalışanların zamanının, emeğinin 3 kuruş maaşlar karşılığında sömürülmesi

- Evde oturan gençlerin çoğunun zaten özel oran, kod ve promosyonlar takip ederek çok rahat bir şekilde en aşağı asgari ücret kadar parayı yattığı yerden kazanabilmeleri

- Dışarısının çok pahalı olması

- Evlenmenin, yuva kurmanın epey bir masraflı olması
Evdeyiz ama eğlenmesini biliyoruz,
1000035664.gif

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
705
210
43
Sen rahatsız mısın lan. Bana sarma küfür manyağı yaparım seni. Sana mı soracak insanlar ne konu açacağını. Beğenmiyorsun diye ne salça oluyorsun. Yürü git başka konulara bak

Beğenmediğin konuda işin ne mal. Ancak senin gibi şizofrenler insanlara durduk yere salça olur. Git anan baban uğraşsın seninle gerizekalı embesil

Ben bir konuyu beğenmediysem, konuyu açana sarmıyorum senin yaptığın gibi. Çünkü bunu söylersem ne işin var lan o zaman bu konuda sg der bana. Anladın mı salak. Anan baban seni peydah etmiş onlar uğraşsın seninle
Ok

CodyRhodes

indusputed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,296
938
113

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,779
2,832
113
Biraz ağır konuştum kusura bakma fakat açılan bir konuyu beğenmediysen sen de o zaman başka konulara bakarsın

Bu şuna benziyor. Bir araba alacaksın ve piyasası 2 milyon tl olsun. 3 milyon tl fiyat koyan birisini arayıp o kadar etmez demezsin. Başka ilanlara bakarsın

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
705
210
43
Biraz ağır konuştum kusura bakma fakat açılan bir konuyu beğenmediysen sen de o zaman başka konulara bakarsın

Bu şuna benziyor. Bir araba alacaksın ve piyasası 2 milyon tl olsun. 3 milyon tl fiyat koyan birisini arayıp o kadar etmez demezsin. Başka ilanlara bakarsın

Kanka veren ağacı bilirmisin onun kuzeniyim ben