http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sürekli Evde Oturan Gençler

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,782
2,837
113
İstatistiklere göre sürekli evde oturan gençlerin sayısı 10 milyona yaklaştı. Sebepleriyse şunlar

- Çalışmanın zor gelmesi

- Çalışanların zamanının, emeğinin 3 kuruş maaşlar karşılığında sömürülmesi

- Evde oturan gençlerin çoğunun zaten özel oran, kod ve promosyonlar takip ederek çok rahat bir şekilde en aşağı asgari ücret kadar parayı yattığı yerden kazanabilmeleri

- Dışarısının çok pahalı olması

- Evlenmenin, yuva kurmanın epey bir masraflı olması

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,229
7,393
113
İstatistiklere göre sürekli evde oturan gençlerin sayısı 10 milyona yaklaştı. Sebepleriyse şunlar

- Çalışmanın zor gelmesi

- Evde oturan gençlerin çoğunun zaten özel oran, kod ve promosyonlar takip ederek çok rahat bir şekilde en aşağı asgari ücret kadar parayı yattığı yerden kazanabilmeleri

İstatistik ve kaynak
@blackzero

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,229
7,393
113

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,782
2,837
113
Evde oturan gençlerin çoğunun zaten özel oran, kod ve promosyonlar takip ederek çok rahat bir şekilde en aşağı asgari ücret kadar parayı yattığı yerden kazanabilmeleri

araştırmacı gazetecimdir o benim
Onlar zaten benim yorumum. Arkadaş kaynak sorunca bazı linkleri attım desteklemek için.

Yalan mı. Evde oturan gençlerin neden çalışmak istemediği ve ne yaptığı herkesin malumu

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,229
7,393
113
Sadece en alt satır benim yorumum. Kaynaklar ortalama her 3 gençten 1'inin böyle olduğunu söylüyor. Bu da yaklaşık 10 milyon gence denk gelir
Knk tamam sen haklısın,
Bilgi Türkiye aktif genç nüfus en baba 15 m dur,
3/1 de 5 desek anlaşabilir miyiz?
Yoksa net 10 cumusun sen

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,782
2,837
113
Knk tamam sen haklısın,
Bilgi Türkiye aktif genç nüfus en baba 15 m dur,
3/1 de 5 desek anlaşabilir miyiz?
Yoksa net 10 cumusun sen
18-24 yaş arası yaklaşık nüfusun %15 kadarı. Birsürü 18 yaş altında oynayanlar var. Ayrıca bunu 30 yaşa kadar yuvarlayabilirsin. Bunu mu tartışacaz. Her halta kaynak istiyor musun sen. Yaklaşık aşağı yukarı 10 milyon kadar var işte

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,229
7,393
113
18-24 yaş arası yaklaşık nüfusun %15 kadarı. Birsürü 18 yaş altında oynayanlar var. Ayrıca bunu 30 yaşa kadar yuvarlayabilirsin. Bunu mu tartışacaz
Tamam moruk senin hesaba göre de 12m750 bin yapar , 3/1 4250
Anlaşıyomuyuz 5 m a
Ülkemde 10 genç kumarbaz yoktur benim kanıtlamak istediğim şey bu senle bir işim yok

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,577
998
113

- Çalışmanın zor gelmesi

3 madde ne alaka :D

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,782
2,837
113
Tamam moruk senin hesaba göre de 12m750 bin yapar , 3/1 4250
Anlaşıyomuyuz 5 m a
Ülkemde 10 genç kumarbaz yoktur benim kanıtlamak istediğim şey bu senle bir işim yok
Bak dostum çok saçma bir şeyi gereksiz yere tartışıyorsun. 6 milyon diyorsa bunun eksiği yoktur fazlası vardır. 10 milyon dense, senden başka pek kimse de vay efendim nasıl olur demez

Örneğin İstanbul'un kayıtlı nüfusu da yaklaşık 16 milyon. Fakat ikimiz de şunu biliyoruz ki bu rakamın eksiği yoktur fazlası vardır

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,782
2,837
113
kod kovalamak ne demek sitelerin verdiği kodu giriyorsun dimi ben bir kaç kez denedim 2-3 kere aldım :D kodu kabul ettirip o koddan para çeken bence en büyük şanslı kumar da :D
Hepsi işte. Özel oran, kod, promosyon, yatırım bonusları vs..........

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,782
2,837
113
kanka ben derim bunun kadar boşu yok konuşmana değmez bi sk anlamaz bu,
Sen git başka konulara o zaman. Kaliteni düşürme. Burada birsürü saçma sapan konular açılıyor. İlgilenmiyorsam gidip bk atmıyorum ben en azından

Seni bağlayan yok kaliteli insan. Ne kadar kaliteli olduğun da durduk yere yazdığın argo kelimelerden belli

İnsanı tahrik etme durduk yere. Başkası olsa direk sg lan başka konuya o zaman der sana. İnsanlara da durduk yere bk atma. Beğenmiyorsan yaylan . İsteyen istediği konuyu açar. Beğenmiyor olman bk atman anlamına gelmiyor. İlgini çeken konulara bak o zaman

Son düzenleme:

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,782
2,837
113
3-4 site dışına çıkmıyorum onlar da bildirim gelince hata veriyor :D
Belli de olmuyor. Geçenlerde pusulabet kodundan 20 lira çıkmıştı. 1 kat çevrimi var diye hepsini tek seferde bastım 10 bin küsür lira vermişti. Ama genelde birşey vermiyor kodlar tabi