- 12,091
- 11,822
- 113
İyi bir oyuncu değildi kısmından sonrasını okumadım başkanım 🙂zaten iyi bir oyuncu değil bu , sürekli top kaptırıyor , top kontrolü bile zar zor yapıyor. Kafada bitirmiş futbolu bunuda hiç beğenmiyorum![]()
İyi bir oyuncu değildi kısmından sonrasını okumadım başkanım 🙂zaten iyi bir oyuncu değil bu , sürekli top kaptırıyor , top kontrolü bile zar zor yapıyor. Kafada bitirmiş futbolu bunuda hiç beğenmiyorum![]()
Başkanım gene kitabin orta sekmentini açıp ordan futbola da yön verdi elbet birgün Galatasaray başkanlığına getiricez seni oylarımızlazaten iyi bir oyuncu değil bu , sürekli top kaptırıyor , top kontrolü bile zar zor yapıyor. Kafada bitirmiş futbolu bunuda hiç beğenmiyorum![]()
Başkanim sizin renklerde sarının yanında lacivert var herhal 🫡😅zaten iyi bir oyuncu değil bu , sürekli top kaptırıyor , top kontrolü bile zar zor yapıyor. Kafada bitirmiş futbolu bunuda hiç beğenmiyorum![]()
Sane kötü futbolcu mu 😂 neyse başkanım süresiz ban yememek için görüşlerinize saygı duyuyorum 😅zaten iyi bir oyuncu değil bu , sürekli top kaptırıyor , top kontrolü bile zar zor yapıyor. Kafada bitirmiş futbolu bunuda hiç beğenmiyorum![]()
bana göre rezalet bir oyuncu bir bu , birde realde ki rodrygo buda aynı şekilde takıma katkıları sıfırSane kötü futbolcu mu 😂 neyse başkanım süresiz ban yememek için görüşlerinize saygı duyuyorum 😅
Başkanım bu söylediklerini ironi olarak kabul ediyorum, yoksa Sane'nin senin gözünde kötü bir oyuncu olması onu a plus bir oyuncu olmaktan geri bırakmıyor. Dünya bu gerçeği kabul ediyor, sen etmesen de olur 😂bana göre rezalet bir oyuncu bir bu , birde realde ki rodrygo buda aynı şekilde takıma katkıları sıfır![]()
city zamanında fena değildi sonra bir daha da oynayamadı zatenBaşkanım bu söylediklerini ironi olarak kabul ediyorum, yoksa Sane'nin senin gözünde kötü bir oyuncu olması onu a plus bir oyuncu olmaktan geri bırakmıyor. Dünya bu gerçeği kabul ediyor, sen etmesen de olur 😂
Son beş senesi Bayern münih'te ortalama 40 maç ve ortalama 13 gol ile oynamış.Ama sen öyle diyorsan öyledir, vardır bir bildiğin saygılar 😂city zamanında fena değildi sonra bir daha da oynayamadı zaten![]()
Sane> Anelka+alex 😂city zamanında fena değildi sonra bir daha da oynayamadı zaten![]()
puan bile görmüş mevzuyu yani