Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Süper Lig'de 2025-26 Sezonunun Açılış Maçında Galatasaray Gaziantep FK Deplasmanına Konuk Oluyor

ag92

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
466
221
43
Osimhen bitti bu başladı
Nerde gereksiz konı var hep bunlardan çıkıyo 🤣

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,582
23,207
113
zaten iyi bir oyuncu değil bu , sürekli top kaptırıyor , top kontrolü bile zar zor yapıyor. Kafada bitirmiş futbolu bunuda hiç beğenmiyorum :)
Başkanım gene kitabin orta sekmentini açıp ordan futbola da yön verdi elbet birgün Galatasaray başkanlığına getiricez seni oylarımızla

Kadirdnr

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
92
43
18
saneye cok küfürler ettim ama Koskocaman Sanee illaki alişıcaktır takima

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,432
3,519
113
zaten iyi bir oyuncu değil bu , sürekli top kaptırıyor , top kontrolü bile zar zor yapıyor. Kafada bitirmiş futbolu bunuda hiç beğenmiyorum :)
Başkanim sizin renklerde sarının yanında lacivert var herhal 🫡😅

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,638
6,442
113
Sane kötü futbolcu mu 😂 neyse başkanım süresiz ban yememek için görüşlerinize saygı duyuyorum 😅

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,670
1,915
113
Umit müthiş bir şey fenerlilerin ilk maçtaki umudu sane oldu. Geçen sene de barıştı, ondan önce de kapısında yattıkları keremdi. Ümit işte. Ümit.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,638
6,442
113
bana göre rezalet bir oyuncu bir bu , birde realde ki rodrygo buda aynı şekilde takıma katkıları sıfır :)
Başkanım bu söylediklerini ironi olarak kabul ediyorum, yoksa Sane'nin senin gözünde kötü bir oyuncu olması onu a plus bir oyuncu olmaktan geri bırakmıyor. Dünya bu gerçeği kabul ediyor, sen etmesen de olur 😂