- 22,435
- 23,079
- 113
Eee
Eee
Ben dmden yazıyorum bu buraya yazıyo bayılıyonuz reklam olmayaBen baştan söyledim bin senin diye şimdi göndermem diyor bakın okuyun
.dBen dmden yazıyorum bu buraya yazıyo bayılıyonuz reklam olmaya
Sully ben net yazmışım 1000 senin diye dimi şimdi neden başka konuşuyorsunBen dmden yazıyorum bu buraya yazıyo bayılıyonuz reklam olmaya
Sermaye benden kim yarı yarıya yapar şu forumda mantıklı olSiteler 1k yap 100 çek diyince bile almıyorum ben o detayı görsem alır mıyım amk
Herkes🤔Sermaye benden kim yarı yarıya yapar şu forumda mantıklı ol
sermaye senden canım da maçları bilmese sermayen mi katlanıcak senceSermaye benden kim yarı yarıya yapar şu forumda mantıklı ol
1000i 10 yap diyince gözüm döndü bini senin yazısını göremedikSully ben net yazmışım 1000 senin diye dimi şimdi neden başka konuşuyorsun
Kanka böyle saçmaşık olmaz roll yaptırdın adam yaptı kazandı 1 kendin al kalanı bana at ne demek 😀 en fazla ana paranı alırsın kalanı adamın olur isterse 1-2 kişiye roll yaptırır senin yaptığın yanlış kusura bakma ben veSully ben net yazmışım 1000 senin diye dimi şimdi neden başka konuşuyorsun
Kardeş payı yapın nolcak 1000 ana bakiyeyi düşün geri kalanı 2 ye bölün gitsin yarın onur gün yine yaparsınız yüzünüz olsun zorlaşmaya gerek yokSully ben net yazmışım 1000 senin diye dimi şimdi neden başka konuşuyorsun
Kimse yapmaz alın size çok konuştuğunuz sully ilk mesajda belirtmiştim 1000 senin diye şimdi yarısı benım diyorHerkes🤔
mehmet0208.com sitesinin deneme bonusu 1000 i 10 bin yap 1000 cekne kanka bu deneme bonusu mu
Dost hata senin ilk msj adama demişsin 10k yap senin diye şimdide adam rollu basarinca yok ben öyle demişsin böyle demişim senin 1k atsın mevzu kapansın benceArkadaşlar ilk mesajım bu 1000 10 bin yap 1000 senin yazdım yanlışlıkla 10000 yerine 1000 yazdım sonra ikinci mesaj da düzelttim sully tamam dedi şimdi ben katlayınca göndermem diyor hepsi mesajlarda var yazıklar olsun ben 1000 kaybederim önemli değil
Öyle bişey bile olmaz yakup alırsa ana parasını alır sadece ne payı allah aşkına 1ksını alır gerisi sullynın isterse 2-3 kişiye roll açtırırKardeş payı yapın nolcak 1000 ana bakiyeyi düşün geri kalanı 2 ye bölün gitsin yarın onur gün yine yaparsınız yüzünüz olsun zorlaşmaya gerek yok