- 80,252
- 53,087
- 113
dk 88 korner olmamalıKorner olan kupon zor olbilirde
dk 88 korner olmamalıKorner olan kupon zor olbilirde
28new 26 22
2 fakma 7-8 sayi attilar yabayan gidici
29 30 oldu24 30 son 1 dk gelsin bi zahmet
harbi böyle bişey yokyuhhhhhhhhhhh 32 30 yuh
kanka kusura bakmada kaba taslak yorum yapiyon sen goz gore gore yedirirmiler sence nba burasi her donuyor ama defans olmayacagi belliydi newyork kucuk takimlara karsi şov yapmayinseviyor ama bazen karsilikda bulabiliyor sayi olarak dayiya gecmis olsun fiyorum hadi iyi gecelerharbi böyle bişey yok
ya reis ne diyon maç 30 24 tü 1 dk vardı bu şansızlık başka bişey değil neyse uzatmaya gerek yok lose oldu işte saglık olsunkanka kusura bakmada kaba taslak yorum yapiyon sen goz gore gore yedirirmiler sence nba burasi her donuyor ama defans olmayacagi belliydi newyork kucuk takimlara karsi şov yapmayinseviyor ama bazen karsilikda bulabiliyor sayi olarak dayiya gecmis olsun fiyorum hadi iyi geceler
dedigin dogru ama ben ust diyince sitem ettin analiz et dedigimde dayinin iyiligini dusunuyoz daaya reis ne diyon maç 30 24 tü 1 dk vardı bu şansızlık başka bişey değil neyse uzatmaya gerek yok lose oldu işte saglık olsun
sitem etmedim sen fikrini söyledin bende izlediğim bildiğim kadarıyla yorumu mu yaptım nba sonucta herseyin tersi olabilir burada ama diğer maçlara göre konuştuk bizdedigin dogru ama ben ust diyince sitem ettin analiz et dedigimde dayinin iyiligini dusunuyoz daa
yanen öyle görmeden yazmıştım yakın şeyler yazmışız zatenDostlar boşa tartışmayın . Bu nba nın analizi falan yok .İşlerine gelince atıyorlar, gelmeyince atmiyorlar. Ha oyuncu eksik olur . O zaman anlarım. Nba de alt üst tamamen şans olayı .
orasi oyle ama benim analiz dedigim suydu new kucuk takimlara karsi biraz daha bonkor atak ve defasn yapiyor dedim ust olabilir demisdimDostlar boşa tartışmayın . Bu nba nın analizi falan yok .İşlerine gelince atıyorlar, gelmeyince atmiyorlar. Ha oyuncu eksik olur . O zaman anlarım. Nba de alt üst tamamen şans olayı .