http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı sukes1982 - Küsurat Kuponları 1

Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
2

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,719
15,582
113
macin basinda dedigim.gibi rakibi kucumsedi defansi ikinci plana koydu kac sayidan verdi ceyregi aadiler

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,719
15,582
113
keşke yanilsaydim aq nasil.zoruma gitti şuan ya

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,719
15,582
113
harbi böyle bişey yok
kanka kusura bakmada kaba taslak yorum yapiyon sen goz gore gore yedirirmiler sence nba burasi her donuyor ama defans olmayacagi belliydi newyork kucuk takimlara karsi şov yapmayinseviyor ama bazen karsilikda bulabiliyor sayi olarak dayiya gecmis olsun fiyorum hadi iyi geceler

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,252
53,087
113
kanka kusura bakmada kaba taslak yorum yapiyon sen goz gore gore yedirirmiler sence nba burasi her donuyor ama defans olmayacagi belliydi newyork kucuk takimlara karsi şov yapmayinseviyor ama bazen karsilikda bulabiliyor sayi olarak dayiya gecmis olsun fiyorum hadi iyi geceler
ya reis ne diyon maç 30 24 tü 1 dk vardı bu şansızlık başka bişey değil neyse uzatmaya gerek yok lose oldu işte saglık olsun

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,638
25,045
113
Dostlar boşa tartışmayın . Bu nba nın analizi falan yok .İşlerine gelince atıyorlar, gelmeyince atmiyorlar. Ha oyuncu eksik olur . O zaman anlarım. Nba de alt üst tamamen şans olayı .

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,252
53,087
113
dedigin dogru ama ben ust diyince sitem ettin analiz et dedigimde dayinin iyiligini dusunuyoz daa
sitem etmedim sen fikrini söyledin bende izlediğim bildiğim kadarıyla yorumu mu yaptım nba sonucta herseyin tersi olabilir burada ama diğer maçlara göre konuştuk biz

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,252
53,087
113
Dostlar boşa tartışmayın . Bu nba nın analizi falan yok .İşlerine gelince atıyorlar, gelmeyince atmiyorlar. Ha oyuncu eksik olur . O zaman anlarım. Nba de alt üst tamamen şans olayı .
yanen öyle görmeden yazmıştım yakın şeyler yazmışız zaten

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,719
15,582
113
orasi oyle ama benim analiz dedigim suydu new kucuk takimlara karsi biraz daha bonkor atak ve defasn yapiyor dedim ust olabilir demisdim