Mahkemelik olcaz durduk yere, o değil haksız çıkarıp sokmasalar bütün masraflarla beraber. Burası trvar o işte bi bit yeniği dost 3 ay ödemesen kesiliyor zaten hani 3 ay tüm musluklar açık dursa yine o kadar fatura çıkmaz
Mahkemelik olcaz durduk yere, o değil haksız çıkarıp sokmasalar bütün masraflarla beraber. Burası trvar o işte bi bit yeniği dost 3 ay ödemesen kesiliyor zaten hani 3 ay tüm musluklar açık dursa yine o kadar fatura çıkmaz
valla mahkemeye çokta güvenme dost ben kiracı oturuyordum evde ev sahibiyle anlaşamadık icraya vermiş kirayı ilk 1 sene elden vermiştim 2 sene boyunca ibandan attım sonra o 1 senelik kirayi ödemedi diye mahkemeye vermiş mahkeme yüzü görmeden hakim kiranın ödenmediğine karar vermiş saçmalıklar ülkesinde yaşıyoruzMahkemelik olcaz durduk yere, o değil haksız çıkarıp sokmasalar bütün masraflarla beraber. Burası tr
Reis banada 15 bin lira gelmişti 2 senedir yazdırmıyordum adama Keban barajını benmi dolduruyorum diye sormuştum sen sormadınmı türkiyenin su faturasını neden bana yazdınız diyearkadaşlar aralık 2023 te ev değişikliği yaptım. yeni evimin su aboneliğini alırken eski daireminkini iptal ettirmek istedim. şu an sistemlerde arıza olduğunu ve verdikleri mail adresine kapama talebi yazmamı istediler. bende mail attım yeni evimin faturasını ödemeye başladım. dün aramışlar aralık 2023-nisan 2025 tarihleri arasında adıma 150.000 tl lik fatura çıkarmışlar. nasıl bir yol izlemeliyim bilen ya da başına gelen var mı?
Ozel orandan ban yedik sıra buraya geldiAklıma cennet mahallesinde Ethem geldi geçmiş olsun bro
Kardes suyu koķten kesmiyorlar sayacin vanasina plastik muhur takiyor , belliki dairede sonradan oturanlar fatura gelmedigini farketmis muhrude acip kullanima devam etmis , sayac okuyucuda her ay gelip kacak kullanim faturası yansitmis , bildigim kadariyla kacak kullanimda metrekupte 1 e 4 faizi var yani 10k lik fatura 40k olur kaba hesapla.Neyin cezası abi ? Su faturasını 2 bilemedin 3 ay ödemezsen ne olur ? Gelir suyu keserler . Suyu kesince yeni fatura gelmez 3 aylık su borcunu 12 ayda hangi faizle 150.000 TL yapıyorsun ?
Köprü işi başka tabi orada bambaşka dümen var. Muhtemelen 5 geçiş için 5 ayrı dosya 5 ayrı avukat 5 ayrı icra dairesi 5 ayrı her biri için 2 şer 3 er icra masrafı yani anlayacağın Resmi Dolandırıcılık
Avukat bekle olan icraya verince itiraz edip süreci başlatcaz dediYarın vakit kayıp etmeden bir avukata uğra dava aç
İki dönem su fatura bedelini belirtilen tarihlerde ödemeyen abonelerin suyu kesilir ayrıca açma kesme ücreti tahsil edilir
Sayacı okuyamadık o süreçte diyorlar bina kitliymiş. 16 ay sonra okutmuşlar sonuç bu demelerine göreKardes suyu koķten kesmiyorlar sayacin vanasina plastik muhur takiyor , belliki dairede sonradan oturanlar fatura gelmedigini farketmis muhrude acip kullanima devam etmis , sayac okuyucuda her ay gelip kacak kullanim faturası yansitmis , bildigim kadariyla kacak kullanimda metrekupte 1 e 4 faizi var yani 10k lik fatura 40k olur kaba hesapla.
3-5 lira değil 150k aqMalesef yapabilecegin hicbirsey yok , o parayi senden herturlu alacaklar gecmis olsun,
Dava acsan 2 sene surer , kaybedersen davayi 150 k 2 yillik faizlerde 400k bandina cikar bizde yeni degiliz bu islerde dost kitabin sonunu soyledik sana3-5 lira değil 150k aq
Bana niye yükleniyor dost ? İdarenin sorumluluğu, kusuru yok muDava acsan 2 sene surer , kaybedersen davayi 150 k 2 yillik faizlerde 400k bandina cikar bizde yeni degiliz bu islerde dost kitabin sonunu soyledik sana
Tamam dost cimere yaz sen , gecen guzel olsunBana niye yükleniyor dost ? İdarenin sorumluluğu, kusuru yok mu