Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Su Faturası Hakkında

furkucyus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
649
588
93
var o işte bi bit yeniği dost 3 ay ödemesen kesiliyor zaten hani 3 ay tüm musluklar açık dursa yine o kadar fatura çıkmaz
Mahkemelik olcaz durduk yere, o değil haksız çıkarıp sokmasalar bütün masraflarla beraber. Burası tr

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,048
1,715
113
Mahkemelik olcaz durduk yere, o değil haksız çıkarıp sokmasalar bütün masraflarla beraber. Burası tr
valla mahkemeye çokta güvenme dost ben kiracı oturuyordum evde ev sahibiyle anlaşamadık icraya vermiş kirayı ilk 1 sene elden vermiştim 2 sene boyunca ibandan attım sonra o 1 senelik kirayi ödemedi diye mahkemeye vermiş mahkeme yüzü görmeden hakim kiranın ödenmediğine karar vermiş saçmalıklar ülkesinde yaşıyoruz

baris3502

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
408
178
43
Yarın vakit kayıp etmeden bir avukata uğra dava aç
İki dönem su fatura bedelini belirtilen tarihlerde ödemeyen abonelerin suyu kesilir ayrıca açma kesme ücreti tahsil edilir

mustafamelis2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
491
175
43
arkadaşlar aralık 2023 te ev değişikliği yaptım. yeni evimin su aboneliğini alırken eski daireminkini iptal ettirmek istedim. şu an sistemlerde arıza olduğunu ve verdikleri mail adresine kapama talebi yazmamı istediler. bende mail attım yeni evimin faturasını ödemeye başladım. dün aramışlar aralık 2023-nisan 2025 tarihleri arasında adıma 150.000 tl lik fatura çıkarmışlar. nasıl bir yol izlemeliyim bilen ya da başına gelen var mı?
Reis banada 15 bin lira gelmişti 2 senedir yazdırmıyordum adama Keban barajını benmi dolduruyorum diye sormuştum sen sormadınmı türkiyenin su faturasını neden bana yazdınız diye

TomRiddle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,610
693
113
Malesef yapabilecegin hicbirsey yok , o parayi senden herturlu alacaklar gecmis olsun,

TomRiddle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,610
693
113
Neyin cezası abi ? Su faturasını 2 bilemedin 3 ay ödemezsen ne olur ? Gelir suyu keserler . Suyu kesince yeni fatura gelmez 3 aylık su borcunu 12 ayda hangi faizle 150.000 TL yapıyorsun ?
Köprü işi başka tabi orada bambaşka dümen var. Muhtemelen 5 geçiş için 5 ayrı dosya 5 ayrı avukat 5 ayrı icra dairesi 5 ayrı her biri için 2 şer 3 er icra masrafı yani anlayacağın Resmi Dolandırıcılık
Kardes suyu koķten kesmiyorlar sayacin vanasina plastik muhur takiyor , belliki dairede sonradan oturanlar fatura gelmedigini farketmis muhrude acip kullanima devam etmis , sayac okuyucuda her ay gelip kacak kullanim faturası yansitmis , bildigim kadariyla kacak kullanimda metrekupte 1 e 4 faizi var yani 10k lik fatura 40k olur kaba hesapla.

furkucyus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
649
588
93
Kardes suyu koķten kesmiyorlar sayacin vanasina plastik muhur takiyor , belliki dairede sonradan oturanlar fatura gelmedigini farketmis muhrude acip kullanima devam etmis , sayac okuyucuda her ay gelip kacak kullanim faturası yansitmis , bildigim kadariyla kacak kullanimda metrekupte 1 e 4 faizi var yani 10k lik fatura 40k olur kaba hesapla.
Sayacı okuyamadık o süreçte diyorlar bina kitliymiş. 16 ay sonra okutmuşlar sonuç bu demelerine göre