Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Su Faturası Hakkında

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
İtiraz et mahallenin faturayı mi yazmış sana ibneler

Woodyhood

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
276
63
arkadaşlar aralık 2023 te ev değişikliği yaptım. yeni evimin su aboneliğini alırken eski daireminkini iptal ettirmek istedim. şu an sistemlerde arıza olduğunu ve verdikleri mail adresine kapama talebi yazmamı istediler. bende mail attım yeni evimin faturasını ödemeye başladım. dün aramışlar aralık 2023-nisan 2025 tarihleri arasında adıma 150.000 tl lik fatura çıkarmışlar. nasıl bir yol izlemeliyim bilen ya da başına gelen var mı?
Avukatla görüş dava aç

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,028
199
63
Eski evden ayrılırken su sayacının bilgilerini almışsındır herhalde senden sonra oturanlar kim biliyorsundur. Bunları bilmesen de şimdiki sistemde hangi ay ne kadar su kullanılmış çıkar.
Su parası için 15 ayda 150.000 TL çok çok çok büyük bir rakam aylık 10.000 TL su faturası HAMAM a gelmez bizim eve 6 nüfus 400 TL falan geliyor birde İstanbul da .
İşin içinde dolandırıcılık v.s yoksa sadece biraz uğraştırır ama halledilir diye düşünüyorum.
Yalnız senin yerinde olsam halledildikten sonra sana bu telefonu açan bu borcu çıkaran v.s kim varsa şikayetçi olurum. Nasılsa sorun çözüldü deyip boş verme .

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
arkadaşlar aralık 2023 te ev değişikliği yaptım. yeni evimin su aboneliğini alırken eski daireminkini iptal ettirmek istedim. şu an sistemlerde arıza olduğunu ve verdikleri mail adresine kapama talebi yazmamı istediler. bende mail attım yeni evimin faturasını ödemeye başladım. dün aramışlar aralık 2023-nisan 2025 tarihleri arasında adıma 150.000 tl lik fatura çıkarmışlar. nasıl bir yol izlemeliyim bilen ya da başına gelen var mı?
Duzeltiyorlar iskiye gidicen

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,212
17,049
113
2 sene de 150 bin lira su faturası mi olur aq oto yıkamacilik mi yapiyodun evde ne yapıyordun

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,690
4,579
113
2 sene de 150 bin lira su faturası mi olur aq oto yıkamacilik mi yapiyodun evde ne yapıyordun
Niye direkt fatura olarak düşünüyorsunuz kanka cezası faizi işlem ücreti her boku ekliyorlar bizim arkadasta araba vardı abisi alıp Osmangazi köprüsünden geçiyor 5-10 defa ödemiyor en son iki yıl sonra falan çocuk arabayı satıp anca kapattı icrayı

furkucyus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
651
588
93
Niye direkt fatura olarak düşünüyorsunuz kanka cezası faizi işlem ücreti her boku ekliyorlar bizim arkadasta araba vardı abisi alıp Osmangazi köprüsünden geçiyor 5-10 defa ödemiyor en son iki yıl sonra falan çocuk arabayı satıp anca kapattı icrayı
kanka su bu su. her tarafı faiz olsa ne olur ? 15 ayda 500 liradan su ödesen 7.5 yapar faiziyle 15-20 yapsın aq

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,028
199
63
Neyin cezası abi ? Su faturasını 2 bilemedin 3 ay ödemezsen ne olur ? Gelir suyu keserler . Suyu kesince yeni fatura gelmez 3 aylık su borcunu 12 ayda hangi faizle 150.000 TL yapıyorsun ?
Köprü işi başka tabi orada bambaşka dümen var. Muhtemelen 5 geçiş için 5 ayrı dosya 5 ayrı avukat 5 ayrı icra dairesi 5 ayrı her biri için 2 şer 3 er icra masrafı yani anlayacağın Resmi Dolandırıcılık

furkucyus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
651
588
93
Neyin cezası abi ? Su faturasını 2 bilemedin 3 ay ödemezsen ne olur ? Gelir suyu keserler . Suyu kesince yeni fatura gelmez 3 aylık su borcunu 12 ayda hangi faizle 150.000 TL yapıyorsun ?
Köprü işi başka tabi orada bambaşka dümen var. Muhtemelen 5 geçiş için 5 ayrı dosya 5 ayrı avukat 5 ayrı icra dairesi 5 ayrı her biri için 2 şer 3 er icra masrafı yani anlayacağın Resmi Dolandırıcılık
yollarına çıkmışlar zaten. icradaki müdürleri diyoki gel borcu kabul et 75 e düşürtiyim öde. komisyona kaçak var diye sokarım diyo. yok borcu kabul etmez itiraz edersen mahkemelik olursan komisyonda aksi oy kullanırım diyo

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,209
2,309
113
2 sene nasıl kesmemişler de aktif olarak tutmuşlar o su borcunu? Tanıdık avukat vs varsa mail atmışsın zaten mail kanıtını gösterirsen bir sorun olacağını sanmıyorum. 2-3 aydan sonra gelip kesmiyorlar mı suyu? 24 ay borç nasıl birikebilir onu geçtim elektrik olsa anlayacağım da 150 bin liralık su faturası bu yaşıma kadar toplasam 40 bin lira su faturası ödememişimdir.

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,028
199
63
yollarına çıkmışlar zaten. icradaki müdürleri diyoki gel borcu kabul et 75 e düşürtiyim öde. komisyona kaçak var diye sokarım diyo. yok borcu kabul etmez itiraz edersen mahkemelik olursan komisyonda aksi oy kullanırım diyo
Gerçekten böyle diyorsa direk böyle diyor diye şikayet et .Her şeyi bırak kimse ne müdürü olursa olsun 150.000 i 75.000 yapamaz kafasına göre 75.000 silemez . Direk şikayetçi ol.

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,028
199
63
Gerçekten böyle diyorsa direk böyle diyor diye şikayet et .Her şeyi bırak kimse ne müdürü olursa olsun 150.000 i 75.000 yapamaz kafasına göre 75.000 silemez . Direk şikayetçi ol.
Hatta yüz yüze görüşelim de git gör adamı bir şekilde fotoğrafını çek ve karakola git şikayetçi ol

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,364
7,718
113
Keşke şu konuşmaların kaydını alsaydın da şunları bi öttürseydin

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,690
4,579
113
Dostum benim dediğimde dolandırıcılık ben aksi bir şey demedim zaten faizi cezayı sokmak için kesmiyorlar milleti düdüklüyorlar işte böyle isletmeler eskisi gibi devlette değil sirketler alıyor çünkü nasıl gecirebiliriz onun derdindeler

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,048
1,715
113
var o işte bi bit yeniği dost 3 ay ödemesen kesiliyor zaten hani 3 ay tüm musluklar açık dursa yine o kadar fatura çıkmaz