- 5,195
- 2,520
- 113
İtiraz et mahallenin faturayı mi yazmış sana ibneler
Avukatla görüş dava açarkadaşlar aralık 2023 te ev değişikliği yaptım. yeni evimin su aboneliğini alırken eski daireminkini iptal ettirmek istedim. şu an sistemlerde arıza olduğunu ve verdikleri mail adresine kapama talebi yazmamı istediler. bende mail attım yeni evimin faturasını ödemeye başladım. dün aramışlar aralık 2023-nisan 2025 tarihleri arasında adıma 150.000 tl lik fatura çıkarmışlar. nasıl bir yol izlemeliyim bilen ya da başına gelen var mı?
Duzeltiyorlar iskiye gidicenarkadaşlar aralık 2023 te ev değişikliği yaptım. yeni evimin su aboneliğini alırken eski daireminkini iptal ettirmek istedim. şu an sistemlerde arıza olduğunu ve verdikleri mail adresine kapama talebi yazmamı istediler. bende mail attım yeni evimin faturasını ödemeye başladım. dün aramışlar aralık 2023-nisan 2025 tarihleri arasında adıma 150.000 tl lik fatura çıkarmışlar. nasıl bir yol izlemeliyim bilen ya da başına gelen var mı?
2 sene de 150 bin lira su faturası mi olur aq oto yıkamacilik mi yapiyodun evde ne yapıyordunarkadaşlar aralık 2023 te ev değişikliği yaptım. yeni evimin su aboneliğini alırken eski daireminkini iptal ettirmek istedim. şu an sistemlerde arıza olduğunu ve verdikleri mail adresine kapama talebi yazmamı istediler. bende mail attım yeni evimin faturasını ödemeye başladım. dün aramışlar aralık 2023-nisan 2025 tarihleri arasında adıma 150.000 tl lik fatura çıkarmışlar. nasıl bir yol izlemeliyim bilen ya da başına gelen var mı?
Niye direkt fatura olarak düşünüyorsunuz kanka cezası faizi işlem ücreti her boku ekliyorlar bizim arkadasta araba vardı abisi alıp Osmangazi köprüsünden geçiyor 5-10 defa ödemiyor en son iki yıl sonra falan çocuk arabayı satıp anca kapattı icrayı2 sene de 150 bin lira su faturası mi olur aq oto yıkamacilik mi yapiyodun evde ne yapıyordun
benim olmayan borcu niye ödicem iptal etmeleri için talep oluşturmuşum etmemişler aqBirşey olmaz sadece maaşının 1/4 ü kesinti olurda. İcra Borcu öde öde bitmez. Gerçekten böyle bir borcun varsa su idaresi ile görüş taksitli vs ödeme yoluna git.
kanka su bu su. her tarafı faiz olsa ne olur ? 15 ayda 500 liradan su ödesen 7.5 yapar faiziyle 15-20 yapsın aqNiye direkt fatura olarak düşünüyorsunuz kanka cezası faizi işlem ücreti her boku ekliyorlar bizim arkadasta araba vardı abisi alıp Osmangazi köprüsünden geçiyor 5-10 defa ödemiyor en son iki yıl sonra falan çocuk arabayı satıp anca kapattı icrayı
gittim gittim. ordakilerde göt baş sallıyoBu konu için doğru yerdesin çözümü bulursun sakın su işlerini falan gitme bekle burda
Neyin cezası abi ? Su faturasını 2 bilemedin 3 ay ödemezsen ne olur ? Gelir suyu keserler . Suyu kesince yeni fatura gelmez 3 aylık su borcunu 12 ayda hangi faizle 150.000 TL yapıyorsun ?Niye direkt fatura olarak düşünüyorsunuz kanka cezası faizi işlem ücreti her boku ekliyorlar bizim arkadasta araba vardı abisi alıp Osmangazi köprüsünden geçiyor 5-10 defa ödemiyor en son iki yıl sonra falan çocuk arabayı satıp anca kapattı icrayı
yollarına çıkmışlar zaten. icradaki müdürleri diyoki gel borcu kabul et 75 e düşürtiyim öde. komisyona kaçak var diye sokarım diyo. yok borcu kabul etmez itiraz edersen mahkemelik olursan komisyonda aksi oy kullanırım diyoNeyin cezası abi ? Su faturasını 2 bilemedin 3 ay ödemezsen ne olur ? Gelir suyu keserler . Suyu kesince yeni fatura gelmez 3 aylık su borcunu 12 ayda hangi faizle 150.000 TL yapıyorsun ?
Köprü işi başka tabi orada bambaşka dümen var. Muhtemelen 5 geçiş için 5 ayrı dosya 5 ayrı avukat 5 ayrı icra dairesi 5 ayrı her biri için 2 şer 3 er icra masrafı yani anlayacağın Resmi Dolandırıcılık
Gerçekten böyle diyorsa direk böyle diyor diye şikayet et .Her şeyi bırak kimse ne müdürü olursa olsun 150.000 i 75.000 yapamaz kafasına göre 75.000 silemez . Direk şikayetçi ol.yollarına çıkmışlar zaten. icradaki müdürleri diyoki gel borcu kabul et 75 e düşürtiyim öde. komisyona kaçak var diye sokarım diyo. yok borcu kabul etmez itiraz edersen mahkemelik olursan komisyonda aksi oy kullanırım diyo
Hatta yüz yüze görüşelim de git gör adamı bir şekilde fotoğrafını çek ve karakola git şikayetçi olGerçekten böyle diyorsa direk böyle diyor diye şikayet et .Her şeyi bırak kimse ne müdürü olursa olsun 150.000 i 75.000 yapamaz kafasına göre 75.000 silemez . Direk şikayetçi ol.
Bizde sana aitse diyoruz senin degilse zaten ödemezsin. Bizde taşınınca hemen sayaçların resmini çekiyoruz. İlk kulllanim son kullanım bedeli belli oluyor.benim olmayan borcu niye ödicem iptal etmeleri için talep oluşturmuşum etmemişler aq
Keşke şu konuşmaların kaydını alsaydın da şunları bi öttürseydinyollarına çıkmışlar zaten. icradaki müdürleri diyoki gel borcu kabul et 75 e düşürtiyim öde. komisyona kaçak var diye sokarım diyo. yok borcu kabul etmez itiraz edersen mahkemelik olursan komisyonda aksi oy kullanırım diyo
Dostum benim dediğimde dolandırıcılık ben aksi bir şey demedim zaten faizi cezayı sokmak için kesmiyorlar milleti düdüklüyorlar işte böyle isletmeler eskisi gibi devlette değil sirketler alıyor çünkü nasıl gecirebiliriz onun derdindelerNeyin cezası abi ? Su faturasını 2 bilemedin 3 ay ödemezsen ne olur ? Gelir suyu keserler . Suyu kesince yeni fatura gelmez 3 aylık su borcunu 12 ayda hangi faizle 150.000 TL yapıyorsun ?
Köprü işi başka tabi orada bambaşka dümen var. Muhtemelen 5 geçiş için 5 ayrı dosya 5 ayrı avukat 5 ayrı icra dairesi 5 ayrı her biri için 2 şer 3 er icra masrafı yani anlayacağın Resmi Dolandırıcılık
o an insanın aklına gelmiyor kayıt almak. avukat arkadaşı aradım saçmalamışlar alamazlar dedi inşallah haklıdırKeşke şu konuşmaların kaydını alsaydın da şunları bi öttürseydin
var o işte bi bit yeniği dost 3 ay ödemesen kesiliyor zaten hani 3 ay tüm musluklar açık dursa yine o kadar fatura çıkmazarkadaşlar aralık 2023 te ev değişikliği yaptım. yeni evimin su aboneliğini alırken eski daireminkini iptal ettirmek istedim. şu an sistemlerde arıza olduğunu ve verdikleri mail adresine kapama talebi yazmamı istediler. bende mail attım yeni evimin faturasını ödemeye başladım. dün aramışlar aralık 2023-nisan 2025 tarihleri arasında adıma 150.000 tl lik fatura çıkarmışlar. nasıl bir yol izlemeliyim bilen ya da başına gelen var mı?