Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Stradabet 250 FreeSpin Deneme Bonusu

byakca1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
102
49
28

SMS doğrulama sonrası bonus talepte bulabilirsiniz.

FreeSpin yalnızca Pragmatic Play - Gates of Olympus oyununda geçerlidir.

Elde edilen kazançlar, yalnızca Pragmatic Play slot oyununda 8 kat çevrim şartı ile kullanılabilir.

FreeSpin kazancının çevrimi yalnızca slot alanında belirtilen sağlayıcıya ait oyunlarda tamamlanmalıdır.

Çekim Şartları:

Kazançlar ana bakiyeye aktarıldıktan sonra:

Bakiyenizi 2.500₺'ye ulaştırmanız ardından, anında tek seferde 250₺ çekim yapabilirsiniz.
Çekim sonrası hesapta kalan bakiye sistem tarafından otomatik olarak sıfırlanır.
Bu çekimde elde edilen ana bakiyeniz, yalnızca Banka Havalesi veya Papara yöntemleriyle çekilebilir.
Çekim verildi kral sağol

Ekli dosyalar

huzurndarem

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17
2
3
250 freespin veriyor spinden ne cıkacagı belirsiz üstüne 8 kat çevirim istiyor onuda geçtim çevirimi pragmatic play da yap diyor tamamen saçmalık
Spinden 400 çıktı ben the dog house oyununda Max yaptım kasa 15 bin oldu tek seferde sweete 10 bin bastım çevrimi otomatik bitirdim çekin verdim 8 saat oldu hala ödemediler

byakca1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
102
49
28
Spinden 400 çıktı ben the dog house oyununda Max yaptım kasa 15 bin oldu tek seferde sweete 10 bin bastım çevrimi otomatik bitirdim çekin verdim 8 saat oldu hala ödemediler
Aradılar mi reis beni aradilar şimdi telefonla ödeme gelirse tekrar paylaşırım

cse3544

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
180
38
28
Ulan eklenen spının 8-10 katı cevrım ıste kazancın 8-10 katını ıstemek ne belkı fazla cıkcak cevır babam cevır alt tarafı 250 cektırcek trıplere bak fakırler odeme yapmaya korkuolar sıte acmıslar utanmasalar sıteye bagıs kutusu koycaklar
Yakında oda olur gidişatımız ona gidiyor

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,766
113

SMS doğrulama sonrası bonus talepte bulabilirsiniz.

FreeSpin yalnızca Pragmatic Play - Gates of Olympus oyununda geçerlidir.

Elde edilen kazançlar, yalnızca Pragmatic Play slot oyununda 8 kat çevrim şartı ile kullanılabilir.

FreeSpin kazancının çevrimi yalnızca slot alanında belirtilen sağlayıcıya ait oyunlarda tamamlanmalıdır.

Çekim Şartları:

Kazançlar ana bakiyeye aktarıldıktan sonra:

Bakiyenizi 2.500₺'ye ulaştırmanız ardından, anında tek seferde 250₺ çekim yapabilirsiniz.
Çekim sonrası hesapta kalan bakiye sistem tarafından otomatik olarak sıfırlanır.
Bu çekimde elde edilen ana bakiyeniz, yalnızca Banka Havalesi veya Papara yöntemleriyle çekilebilir.
İyice bu sitelerde kafayı yedi 2500 yap 250 cek