- 668
- 281
- 63
Aranacaksiniz diyor agzindan cimbizla laf aliyoruz zaten destegin. Kac saate ariyorlar bilgisi olan varmi arkadaslar.
Tam 2 bucuk saat oldu demin aradi birisi cok ilgiliydi anlamadim ama yabanci aksanliydi. Cekim talebim bekliyor durumuna dustu gelir heraldeNe arayan var ne de canlı destek nasıl bir siteye düştük böyle gece 4te çekim talebi verdim hala tık yok
Vermedi
SMS doğrulama sonrası bonus talepte bulabilirsiniz.
FreeSpin yalnızca Pragmatic Play - Gates of Olympus oyununda geçerlidir.
Elde edilen kazançlar, yalnızca Pragmatic Play slot oyununda 8 kat çevrim şartı ile kullanılabilir.
FreeSpin kazancının çevrimi yalnızca slot alanında belirtilen sağlayıcıya ait oyunlarda tamamlanmalıdır.
Çekim Şartları:
Kazançlar ana bakiyeye aktarıldıktan sonra:
Bakiyenizi 2.500₺'ye ulaştırmanız ardından, anında tek seferde 250₺ çekim yapabilirsiniz.
Çekim sonrası hesapta kalan bakiye sistem tarafından otomatik olarak sıfırlanır.
Bu çekimde elde edilen ana bakiyeniz, yalnızca Banka Havalesi veya Papara yöntemleriyle çekilebilir.
Herşeyi verdin tabi kimlik bilgisi adres ikametgal birde telefona şifre gönderdim onunda verdin tabiSiteden almış sanırım bende yazdım aradılar cekım onayladım ama bilemedim tedirgin de olmadım degıl
Herşeyi verdin tabi kimlik bilgisi adres ikametgal birde telefona şifre gönderdim onunda verdin tabi
Ödeme yapmıyorlar ben 250 çekim talebi verdim red verdiler canlı destek hattı yokLink kacta onu uaz bos yapma
Aynı olayı bende yaşadım sahte siteBen çevrimi yaptım ödeme yapmadı canlı desteği yok
Boşuna üyelik yapmayın canlı destek hattı yok ödeme yapmıyorlar
SMS doğrulama sonrası bonus talepte bulabilirsiniz.
FreeSpin yalnızca Pragmatic Play - Gates of Olympus oyununda geçerlidir.
Elde edilen kazançlar, yalnızca Pragmatic Play slot oyununda 8 kat çevrim şartı ile kullanılabilir.
FreeSpin kazancının çevrimi yalnızca slot alanında belirtilen sağlayıcıya ait oyunlarda tamamlanmalıdır.
Çekim Şartları:
Kazançlar ana bakiyeye aktarıldıktan sonra:
Bakiyenizi 2.500₺'ye ulaştırmanız ardından, anında tek seferde 250₺ çekim yapabilirsiniz.
Çekim sonrası hesapta kalan bakiye sistem tarafından otomatik olarak sıfırlanır.
Bu çekimde elde edilen ana bakiyeniz, yalnızca Banka Havalesi veya Papara yöntemleriyle çekilebilir.
Çok başarılı bize ödeme yapmıyorlarÇekim ödendi
Eyvallah dostYENI SITEDEN HERKESE 300 FS KAYIT OLUP PROMOSYON KISMINA KOD : SVPKIL3E https://bit.ly/thesogck
üye olunca numara doğrulama yapın sonra kodu girin. Slotta 2k yap 500 çek