Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Stradabet 250 FreeSpin Deneme Bonusu

Ferdanesakarrr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
668
281
63
Aranacaksiniz diyor agzindan cimbizla laf aliyoruz zaten destegin. Kac saate ariyorlar bilgisi olan varmi arkadaslar.

huzurndarem

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17
2
3
Ne arayan var ne de canlı destek nasıl bir siteye düştük böyle gece 4te çekim talebi verdim hala tık yok

Ferdanesakarrr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
668
281
63
Ne arayan var ne de canlı destek nasıl bir siteye düştük böyle gece 4te çekim talebi verdim hala tık yok
Tam 2 bucuk saat oldu demin aradi birisi cok ilgiliydi anlamadim ama yabanci aksanliydi. Cekim talebim bekliyor durumuna dustu gelir heralde

bilir04

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
293
95
28
Ödeme gelmiyor ya hala bekliyorum 3 saat oldu

sefakrgz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
268
70
28

SMS doğrulama sonrası bonus talepte bulabilirsiniz.

FreeSpin yalnızca Pragmatic Play - Gates of Olympus oyununda geçerlidir.

Elde edilen kazançlar, yalnızca Pragmatic Play slot oyununda 8 kat çevrim şartı ile kullanılabilir.

FreeSpin kazancının çevrimi yalnızca slot alanında belirtilen sağlayıcıya ait oyunlarda tamamlanmalıdır.

Çekim Şartları:

Kazançlar ana bakiyeye aktarıldıktan sonra:

Bakiyenizi 2.500₺'ye ulaştırmanız ardından, anında tek seferde 250₺ çekim yapabilirsiniz.
Çekim sonrası hesapta kalan bakiye sistem tarafından otomatik olarak sıfırlanır.
Bu çekimde elde edilen ana bakiyeniz, yalnızca Banka Havalesi veya Papara yöntemleriyle çekilebilir.
Vermedi

murat1200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,077
328
83
2500 yap 10 kat cevir 250 çekmeye çalış onuda gondermesinler

Elif1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
183
31
28
Bunlar tokatci ödeme yapmaz 20 saat oldu hala sıra diye bahane üretiyor ekmek sirasi :)))

nikomedya41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
123
30
28

SMS doğrulama sonrası bonus talepte bulabilirsiniz.

FreeSpin yalnızca Pragmatic Play - Gates of Olympus oyununda geçerlidir.

Elde edilen kazançlar, yalnızca Pragmatic Play slot oyununda 8 kat çevrim şartı ile kullanılabilir.

FreeSpin kazancının çevrimi yalnızca slot alanında belirtilen sağlayıcıya ait oyunlarda tamamlanmalıdır.

Çekim Şartları:

Kazançlar ana bakiyeye aktarıldıktan sonra:

Bakiyenizi 2.500₺'ye ulaştırmanız ardından, anında tek seferde 250₺ çekim yapabilirsiniz.
Çekim sonrası hesapta kalan bakiye sistem tarafından otomatik olarak sıfırlanır.
Bu çekimde elde edilen ana bakiyeniz, yalnızca Banka Havalesi veya Papara yöntemleriyle çekilebilir.
Boşuna üyelik yapmayın canlı destek hattı yok ödeme yapmıyorlar

wolf84

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
740
214
43
YENI SITEDEN HERKESE 300 FS KAYIT OLUP PROMOSYON KISMINA KOD : SVPKIL3E https://bit.ly/thesogck

üye olunca numara doğrulama yapın sonra kodu girin. Slotta 2k yap 500 çek