- 18,715
- 11,009
- 113
Gelsin bakalımaparkatta mantıklı oynuyo tek maça atıp 1 hafta kucukten gıdıuo benım tktıkte o normalde ama busefer kafaya koydum 1xden 200k ve üstünü alacam
Gelsin bakalımaparkatta mantıklı oynuyo tek maça atıp 1 hafta kucukten gıdıuo benım tktıkte o normalde ama busefer kafaya koydum 1xden 200k ve üstünü alacam
10 da boş yüz k iki üç ay rahatlatır sadace4 k ölede kanka 4 ü burduğun zaman bikere daha ozaman oluyo 10k) ozaman oyun baslıyonıste

Yok be çok saçma oynuyo 1.10 oran oynuyo bin tane yada yüksek oran tekli yapıyor normal tekli ikili yapsa daha çok tuttururaparkatta mantıklı oynuyo tek maça atıp 1 hafta kucukten gıdıuo benım tktıkte o normalde ama busefer kafaya koydum 1xden 200k ve üstünü alacam
aynen işte bizim istedıgımız paralar buyuk parada onu almak içinde buyuk atmak ve ılk atısta hedefi vurmak gerekıyo yoksa bizi 5 ay geri atıyo10 da boş yüz k iki üç ay rahatlatır sadace
o gün sen attınya para son attıgın onla aynı böle kombın yaptım 200 1900 verıyodu geldı 1.23 den yattım awwYok be çok saçma oynuyo 1.10 oran oynuyo bin tane yada yüksek oran tekli yapıyor normal tekli ikili yapsa daha çok tutturur
bize saplamasında kıme saplarsa saplasınKarababa saplıcak az kaldı
Skseler 1.20 oynamam 1.65 en azo gün sen attınya para son attıgın onla aynı böle kombın yaptım 200 1900 verıyodu geldı 1.23 den yattım awwdeli oldum
Bakayım ustadost sence kuponun takılma ihtimali nedir yatarsa sence hangi maç olur o
valla ben bayramda ful çalıstım önumüzdeki pazara kadar ızınsız devam bakalım nolacak2 gün tatil yaptım götumuz kalktı bro uyku yok başka gün olsa bayilmistim
Naptın Murat kasayıBakayım usta
eyv kanka sanada 10 dk ya bende kaçarım ozamana kadar kupon yatmıs olur zatenAllah rahatlık versin beyler
Ev sapladıvalla ben bayramda ful çalıstım önumüzdeki pazara kadar ızınsız devam bakalım nolacak
Sana da bromAllah rahatlık versin beyler
Uykundan olucan kankayatacam dedimya evın gol ataca tuttu