- 8,406
- 8,105
- 113
aynen baksan belki santım bıle yoktur ama var oluyoVar sisteminin daha gol vermek için kullanıldığını çok az görürüm. Hep iptal etmek için kullanılıyor aw
aynen baksan belki santım bıle yoktur ama var oluyoVar sisteminin daha gol vermek için kullanıldığını çok az görürüm. Hep iptal etmek için kullanılıyor aw
Sen bilirsin kanka umarım kılçıksız katlarsin 😄kanka ben maaşla oynamadımı kaldıramıyom ganımetı ıkıkere attımı 30 40 alıyom hep öle gecınıyom![]()
TmmUyuyun aw
Çok kaypak bir sistemaynen baksan belki santım bıle yoktur ama var oluyo
yat yat bos ver uyku onrmliHele bi sorun sen ne yarami yiyecem sabah beste kalkacan
Boşver aw 4 k gelse ne olur gelmese nolur uykundan olursun değmez bro bende yatiyom iyi geceler ekonomi kötü artik 4 k yi 150 lira gibi görün onemsemeyjn) arj yataydı rahat rahat uyuyacaktım
![]()
öle millet ilk cıktıgında sevınıyodu maçın kalıtesı artacak dıye adamlar golü optal etmenın yolunu actılar baska türlü iptal esemııolardıÇok kaypak bir sistem
4 k ölede kanka 4 ü burduğun zaman bikere daha ozaman oluyo 10kBoşver aw 4 k gelse ne olur gelmese nolur uykundan olursun değmez bro bende yatiyom iyi geceler ekonomi kötü artik 4 k yi 150 lira gibi görün onemsemeyjn
Uyu brom işe gidecekler lütfen uyusun awBoşver aw 4 k gelse ne olur gelmese nolur uykundan olursun değmez bro bende yatiyom iyi geceler ekonomi kötü artik 4 k yi 150 lira gibi görün onemsemeyjn
gelir bırazdanVenezuela goal nerde
Geldimgelir bırazdan
katlıuom geneldede katlanırsamda yapacak bişey yokSen bilirsin kanka umarım kılçıksız katlarsin 😄
hg kankaGeldim
2 gün tatil yaptım götumuz kalktı bro uyku yok başka gün olsa bayilmistimUyu brom işe gidecekler lütfen uyusun aw
alsam ev alınmaz araba alınmazda iste bızımkide işaparkatta mantıklı oynuyo tek maça atıp 1 hafta kucukten gıdıuo benım tktıkte o normalde ama busefer kafaya koydum 1xden 200k ve üstünü alacam