- 15,750
- 8,674
- 113
özdeslestı artık degıstırememşu profil resmini gördükçe irite oluyom yakın zamanda değiş şunu mehmet şefi gördükçe delleniyorum
özdeslestı artık degıstırememşu profil resmini gördükçe irite oluyom yakın zamanda değiş şunu mehmet şefi gördükçe delleniyorum
Kolay gelsin reisarkadaslar az bi işim var mesaj kutunuz acık olsun gelınce yazacam payfız atın dıye sımdı kaçıyom az işim var
Emeğine sağlık başkanım. Başkanım şu kişilere gönderim yapıldı deyince problem ne oluyor onu algılamakta güçlük çekiyorumkanka yanlıs olmasın daha kimseye yazmadım
Kardeş öyle diyon da geçen bir postta bende. Fazla mesaj yazan yok yemin ederim sana bir mesajı olan kişiye payfix at dedi bana demedivalla miktar iyi allah daha çok versin kimseye atmak zorunda değil kendi parası ama konu başındaki 2-3 kişiden biriyim ben beklerdim kendime nasip değilmiş.
Bana neden atmadin . Ben A kisisinden daha çok mesajım var diye adam haklı isyan ediyor . Bu da tartışmaya yol açıyor . Forum da bununla uğraşmak istemiyor .Emeğine sağlık başkanım. Başkanım şu kişilere gönderim yapıldı deyince problem ne oluyor onu algılamakta güçlük çekiyorum
valla dost aktif olup takip ettiğim heyecanla takip ettiğim konuda bide konuya en başta gelmişsem ve mesaj yoksa bidaha o dosta gitmem. Racon budurKardeş öyle diyon da geçen bir postta bende. Fazla mesaj yazan yok yemin ederim sana bir mesajı olan kişiye payfix at dedi bana demedi
Yok ben sesimi çıkarmadım zaten ama takip edenlerden seçersin anlarım bir mesajı olan kişiye göndermek de art niyet ararım bunu kast ediyorum.Bana neden atmadin . Ben A kisisinden daha çok mesajım var diye adam haklı isyan ediyor . Bu da tartışmaya yol açıyor . Forum da bununla uğraşmak istemiyor .
@APARKAT konu icinde para vs tur konusmak yasak olduğu icin o yuzden ona buna gonderdim filan yazilmiyor bu konulara girmek yasak kupon tutar ozelden ulasilir konu kitlenir
Art niye vardır zaten o işte 😀Yok ben sesimi çıkarmadım zaten ama takip edenlerden seçersin anlarım bir mesajı olan kişiye göndermek de art niyet ararım bunu kast ediyorum.
Mantıklı ben yoksay butonunu da kullanıyorumvalla dost aktif olup takip ettiğim heyecanla takip ettiğim konuda bide konuya en başta gelmişsem ve mesaj yoksa bidaha o dosta gitmem. Racon budur
Tbrkler brogelirse bir ıkı kışıyı görürüm özelden sağlam totem ıkısıde korner
eyv tsk kankaTbrkler bro