Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Stncl / Sağlam Totem

Kupon Miktarı
3000
Kupon Oranı
10

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,715
11,009
113
valla miktar iyi allah daha çok versin kimseye atmak zorunda değil kendi parası ama konu başındaki 2-3 kişiden biriyim ben beklerdim kendime nasip değilmiş.
Kardeş öyle diyon da geçen bir postta bende. Fazla mesaj yazan yok yemin ederim sana bir mesajı olan kişiye payfix at dedi bana demedi

NightFever

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,744
6,573
113
@APARKAT konu icinde para vs tur konusmak yasak olduğu icin o yuzden ona buna gonderdim filan yazilmiyor bu konulara girmek yasak kupon tutar ozelden ulasilir konu kitlenir

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,145
19,935
113
Emeğine sağlık başkanım. Başkanım şu kişilere gönderim yapıldı deyince problem ne oluyor onu algılamakta güçlük çekiyorum
Bana neden atmadin . Ben A kisisinden daha çok mesajım var diye adam haklı isyan ediyor . Bu da tartışmaya yol açıyor . Forum da bununla uğraşmak istemiyor .

SaulGoodman

----
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,346
3,191
113
Kardeş öyle diyon da geçen bir postta bende. Fazla mesaj yazan yok yemin ederim sana bir mesajı olan kişiye payfix at dedi bana demedi
valla dost aktif olup takip ettiğim heyecanla takip ettiğim konuda bide konuya en başta gelmişsem ve mesaj yoksa bidaha o dosta gitmem. Racon budur

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,715
11,009
113
Bana neden atmadin . Ben A kisisinden daha çok mesajım var diye adam haklı isyan ediyor . Bu da tartışmaya yol açıyor . Forum da bununla uğraşmak istemiyor .
Yok ben sesimi çıkarmadım zaten ama takip edenlerden seçersin anlarım bir mesajı olan kişiye göndermek de art niyet ararım bunu kast ediyorum.
@APARKAT konu icinde para vs tur konusmak yasak olduğu icin o yuzden ona buna gonderdim filan yazilmiyor bu konulara girmek yasak kupon tutar ozelden ulasilir konu kitlenir

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,393
8,097
113
gönderimler yapıldı yazmadıgım arkadaslar kusurabakmasın lütfen inş bidahaki totemde sizlere verırız gönül ister herkrze atayım ama para bu posta pulu deil dermişim :) neyse tsk ederım desteklerınız için

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Tebrikler