- 12,143
- 6,622
- 113
Aynen gönder gelsin
Aynen gönder gelsin
✅Inter mıamı maçında bır gol çıkar dost![]()
Başı kaçırdık uyumuştum sonraki iki maça yetiştim ittire ittire gelmiş kuponlar ,riske gerek yok yazık olur terlediginiz maçlara, mls var ve üst ms en guzeli4 yada 5. Adım kral deminkini saymazsak,,kasa atacak gene muhtemelen,,risk az olsun işte,,
Bakalım bekliyoruzz,,Başı kaçırdık uyumuştum sonraki iki maça yetiştim ittire ittire gelmiş kuponlar ,riske gerek yok yazık olur terlediginiz maçlara, mls var ve üst ms en guzeli
Bolşanss diyelim de gelsin,,,
Bol şanslar dost
o maça tek atacaktım 1per ev 1üst bu sekıl yazdıkFutbol yanında buz hokeyi ne ya))
sapladı internacionalBaşı kaçırdık uyumuştum sonraki iki maça yetiştim ittire ittire gelmiş kuponlar ,riske gerek yok yazık olur terlediginiz maçlara, mls var ve üst ms en guzeli
Bol şanslar dost
los fc 1. yarı 2 atacak iadeli doğru dimi dost
gördüm dost brezılya bana uymuyo anca 3 lig 2.lig gerisi cırtsapladı internacional
Aynen umarım oynamissindirsapladı internacional
Ne demiş şimdi anlamadım ki nasıl bi steymiş bu,,los geles 1. Yarı 1üstmü diyorr nedir kiBuz hokeyi bende yok futbol takipte
Abd maçına ne dedin kral,,anlayamadım onugördüm dost brezılya bana uymuyo anca 3 lig 2.lig gerisi cırt
ev güzel takım brezilya ligi başladğından beri takii ediyorum şansgördüm dost brezılya bana uymuyo anca 3 lig 2.lig gerisi cırt
Cevirdisapladı internacional