Kısmet değilmişşşAllah sizi bildiği gibi yapsın güzelim kupon gitti
😞
Canın saolsun,,emeğine sağlıkılk yazdıgımı oynasam gelıyodu neyse sağlık olsun yapacak bıseyımız yok
öle kasa gec yukseldı maçlar hep gittiKısmet değilmişşş
canın sağolsun dostöle kasa gec yukseldı maçlar hep gitti
Geçmiş olsun dostöle kasa gec yukseldı maçlar hep gitti
Telafi edersin kral,,bu işlerin garantisi vede heepp kazana ı olmaz bilirsin,,kaybetmeyi kabullenmekte bir erdemdir,,sağlık olsun geçmiş olsun der yolumuza devam ederiz,,telafi edersinöle kasa gec yukseldı maçlar hep gitti
öle kanka zararım yok öle sıgara ıcerken heaabtakı nı atıyım dedım yoksa totalde bugun 30kaar varTelafi edersin kral,,bu işlerin garantisi vede heepp kazana ı olmaz bilirsin,,kaybetmeyi kabullenmekte bir erdemdir,,sağlık olsun geçmiş olsun der yolumuza devam ederiz,,telafi edersin
Nazarlık olsun be kral,,çokta yorma işte kendini,,hayat normal akışına devam ediyor,,ve içinde olmak şart,,öle kanka zararım yok öle sıgara ıcerken heaabtakı nı atıyım dedım yoksa totalde bugun 30kaar var
aynen knka sağlık olsun normalde olsa o parayı böle çarxur etmem güzel bi dağıtım yapayım dedım olmadı yoksa 100 tl gıden cokta önemlideilNazarlık olsun be kral,,çokta yorma işte kendini,,hayat normal akışına devam ediyor,,ve içinde olmak şart,,
Olmuş saydık,,güzel keyifli vakit geçirdik,,sonunda güzel olsa iyi olurduda.aynen knka sağlık olsun normalde olsa o parayı böle çarxur etmem güzel bi dağıtım yapayım dedım olmadı yoksa 100 tl gıden cokta önemlideil
Hayırlı sabahlar kral,,iyi istirahatlar,,chmleten ıyı sabahlar 2 saatte olsa uyuyum