Bence değil,,kopar bu maçç,,bol gollü geçer.errrbende aynı dusunuyomda bıraz rsıklı dost
Bence değil,,kopar bu maçç,,bol gollü geçer.errrbende aynı dusunuyomda bıraz rsıklı dost
Aynen,,çookk olurr çokk,,Ama dediğim gibi yarıya falan değil girmem riske,,maç toplamına atılır 3.5 4.5 üstlos angeles derbisi üst olur bence
Son söz senın dostum ama ıy 1.5 ust ben rahat gelır dıye düşünüyorumbende aynı dusunuyomda bıraz rsıklı dost
Çok adım geçtik dost buraya gelene kadar,,mazisi varr yani,, o yüzden az risk herzaman iyidirrSon söz senın dostum ama ıy 1.5 ust ben rahat gelır dıye düşünüyorum
Aynenn yaaaTaraf bahsi ve iy bahsi riskli ,en güzeli ms 3.5 üst ve karşılıklı gol
4.5 ust ıy 1.5 üstten daha rıkslı dost hızlı başlar bu maç şansAynen,,çookk olurr çokk,,Ama dediğim gibi yarıya falan değil girmem riske,,maç toplamına atılır 3.5 4.5 üst
Bence atamaz kupa maçı yorgunu sürpriz olacak dusuncem bu şekilde hatta ikiyi de yerinternacionale gol atar de güzel takım @Stncl
oran da iyi
Oyuncunun kararı,,bizimkiler fikir işte,,bakalımm ne gelecek,, senin fikrinde saygılıyım elbette,,eyvallah4.5 ust ıy 1.5 üstten daha rıkslı dost hızlı başlar bu maç şans
İlk yarı karşılıklı gol varbeyler su maçda fikirleriniz neyEkli dosyayı görüntüle 787409
o maçın ölüsü 1-1Bence atamaz kupa maçı yorgunu sürpriz olacak dusuncem bu şekilde hatta ikiyi de yer
Öyle tabı dost son söz onun ınş vurduğu gıbı gelırOyuncunun kararı,,bizimkiler fikir işte,,bakalımm ne gelecek,, senin fikrinde saygılıyım elbette,,eyvallah
Yavaş başlar ikinci yarı açılır benceOyuncunun kararı,,bizimkiler fikir işte,,bakalımm ne gelecek,, senin fikrinde saygılıyım elbette,,eyvallah
Bakalım gorcezo maçın ölüdü 1-1
Hıııİlk yarı karşılıklı gol var
4 yada 5. Adım kral deminkini saymazsak,,kasa atacak gene muhtemelen,,risk az olsun işte,,Demin kıl payı kupon geldi ,hiç riske gerek yok mls maçı derbi ise karşılıklı 1.64 oran çok güzel