- 303
- 142
- 43
Aktife tıklaBoylemi goruluyor cekim olmusmu))
Aktife tıklaBoylemi goruluyor cekim olmusmu))
Oldu galiba bu nedir yaAktife tıkla
Mail içinde IBAN altında kod var onu gircen sayı yazı varArkadaşlar bu sorunu haleden varmı Ekli dosyayı görüntüle 883003
Sadece sayı değil bende ilk öyle yaptım kabul etmedi hem sayı hemde yazı varArkadaşlar biriniz cevap versin yav bu banka hesabı eklerken email kod isityor kodu giriyorum hata veriyor lütfen bilgi verin
tam gir kodu eksiksiz harf rakam - falan varArkadaşlar biriniz cevap versin yav bu banka hesabı eklerken email kod isityor kodu giriyorum hata veriyor lütfen bilgi verin
İkisini berabermi giricezSadece sayı değil bende ilk öyle yaptım kabul etmedi hem sayı hemde yazı var
Aynenİkisini berabermi giricez
Evet oraya gelen kodu kopyala tamamen yapıstır sadece rakamları girmeİkisini berabermi giricez
bunlar bana neden ödeme yapmıyor 1 saat 20 dakika sırayla olması gerekmiyormu20 dk da geldi ödeme
Sabri amcaya verme sevmedim onu baksana gözleri ömre bedel 🤣🤣🤣bunlar bana neden ödeme yapmıyor 1 saat 20 dakika sırayla olması gerekmiyormu![]()
Hangi oyunlarda oynuyorsunuz hiçbir oyun oynatmıyorSabri amcaya verme sevmedim onu baksana gözleri ömre bedel 🤣🤣🤣