knk çekime basıyorum tr cüzdanı seçiyorum hala kullanılabilşr çekim hesabı yok diyor ne yapmam lazım dedğğin gibi yapıp onayladım kodu kabul ettikomple kopyala arasında - işareti falan var gelen kodu dümdüz kopyala rakam sayı vs
knk çekime basıyorum tr cüzdanı seçiyorum hala kullanılabilşr çekim hesabı yok diyor ne yapmam lazım dedğğin gibi yapıp onayladım kodu kabul ettikomple kopyala arasında - işareti falan var gelen kodu dümdüz kopyala rakam sayı vs
Gates of Olympus 1000 olanı oynadım 6 bin ödedi 500 çektim odendiHangi oyunu oynuyorsunuz
yardım eder misin reis hesabı ekledim çekimde cüzdana geliyorum seçiyorum tr olanı ama banka hesabı yok diyor hala onayladımGates of Olympus 1000 olanı oynadım 6 bin ödedi 500 çektim odendi
çekim bastıktan sonra aktif hesabın gorunuyorsa onun uzerıne tıkla para çekme yeri gelcekknk çekime basıyorum tr cüzdanı seçiyorum hala kullanılabilşr çekim hesabı yok diyor ne yapmam lazım dedğğin gibi yapıp onayladım kodu kabul etti
ama banka hesabını onayladım şuan hala aynıçekim bastıktan sonra aktif hesabın gorunuyorsa onun uzerıne tıkla para çekme yeri gelcek
Bendede silindicekim gecmisi bende de silindi simdi
yeni siteyi tekrar çekim yerine bas aktif banka hesabın onaylı durumda olcak sonra ona tıklayıp çekmek istedigin tutar gelcek biraz yavas siteama banka hesabını onayladım şuan hala aynı
eyvallahyeni siteyi tekrar çekim yerine bas aktif banka hesabın onaylı durumda olcak sonra ona tıklayıp çekmek istedigin tutar gelcek biraz yavas site![]()
benım 1 bucuk saat oldu beklıyorum halaeyvallah
o kadar uzun mu sürüyor yandıkbenım 1 bucuk saat oldu beklıyorum hala![]()
Hesaptan çıkış yap tekrar gir sayfayi yenile bak olmazsa tekrar kaydet olması lazım bende öyle yaptım site yeni sanırım ondan olabiliryardım eder misin reis hesabı ekledim çekimde cüzdana geliyorum seçiyorum tr olanı ama banka hesabı yok diyor hala onayladım
halletim teşekkür ederim hocamHesaptan çıkış yap tekrar gir sayfayi yenile bak olmazsa tekrar kaydet olması lazım bende öyle yaptım site yeni sanırım ondan olabilir