NBA tahmin yok mu kral alalım mantıklı gelenleri@Smake05 won dost periyotta son saniye 3’lüğü ile lose
Atlanta -5.5NBA tahmin yok mu kral alalım mantıklı gelenleri
Paylaşıcam dost 1-2 maç alabilirsinNBA tahmin yok mu kral alalım mantıklı gelenleri
1.per son saniyede 3 attı Doğus Balbay1.per yattı efes yendi
kısmet iy alt aldım bide ben yattım ilk per sanki nba maçı gibi sayı attılar aw 50 sayıyı geçti1.per son saniyede 3 attı Doğus Balbay
Bekliyorum kralPaylaşıcam dost 1-2 maç alabilirsin
Kasam olsaİs back ... %90
Dost o kadar sordun keşke alaydın fenerbahçe 77.5 üstükısmet iy alt aldım bide ben yattım ilk per sanki nba maçı gibi sayı attılar aw 50 sayıyı geçti
İçinden al ama bir kaç taneBekliyorum kral
almıştım sen yazdığında çoktan almıştım yaniDost o kadar sordun keşke alaydın fenerbahçe 77.5 üstü
Ok gönder gelsinİçinden al ama bir kaç tane
hava aldı efes kanka Fener hava aldırdıefes banko 1
kanka larkının donmesı ve ıyı skorer bı uzun almalı bnece efes kotu uzunn almıslar ıyı uzun almalrı lazım dıhava aldı efes kanka Fener hava aldırdı![]()
bende Fenerden böyle rahat galibiyet beklemiyordum bir fenerli olarak beni şaşırttıkanka larkının donmesı ve ıyı skorer bı uzun almalı bnece efes kotu uzunn almıslar ıyı uzun almalrı lazım dı
sas kazanır portland lılard yok yıne kazanır mınesota sex machıne yapar@srknshyl gece nba maçlarına yok mu sağlam maç
efes klasık sonradan toparlar serı yapar bıde clayburn u ıyı tuttularbende Fenerden böyle rahat galibiyet beklemiyordum bir fenerli olarak beni şaşırttı![]()
ilk per neydi efes ya öyle devam edebilselerdi maç efesindi zaten neyse 5 te 5 yaptıkefes klasık sonradan toparlar serı yapar bıde clayburn u ıyı tuttular![]()