- 32,008
- 26,258
- 113
Def2easy best on the world
Demiştim gelir diye keşke birileri alsaydıKendim oynayamamakla beraber isteyenlere banko gördüğüm 2 maç oynayacak olan varsa nedenlerimide açıklarımEkli dosyayı görüntüle 271686
Detaylıca bakıp bırakıcam etiketle beraber dostTebrikler bide bu aksamki Efes Fenerbahce maçına yorum yap bakalm nasil biter ne diyorsun mac hakkinda
Nesine uzatmalar geçerli miKendim oynayamamakla beraber isteyenlere banko gördüğüm 2 maç oynayacak olan varsa nedenlerimide açıklarımEkli dosyayı görüntüle 271686
GeçerliNesine uzatmalar geçerli mi
Tebrikler o zamanGeçerli
Oynamadım dost ya kasam yoktu sadece sizlerle paylaştımTebrikler o zaman
Tebrikler bide bu aksamki Efes Fenerbahce maçına yorum yap bakalm nasil biter ne diyorsun mac hakkinda
Çok arada bırakıcı bir maç hem alt gibi hem üst gibi ama benim tercihim illa biri olacaksa Fenerbahçe 77.5üst nesine oranı 1.56maç geneline tahminin varmı kazanır ve alt üst olarak
NBA de taraf bahsi yazı tura gibi bişeyBence 2’side rahat alacak özellikle Dallas
Bazıları kendini belli ediyorNBA de taraf bahsi yazı tura gibi bişey
Etmez şansın varsa gelirBazıları kendini belli ediyor
Usta dallas neysede memphis kesinEtmez şansın varsa gelir
@Smake05 won dost periyotta son saniye 3’lüğü ile loseÇok arada bırakıcı bir maç hem alt gibi hem üst gibi ama benim tercihim illa biri olacaksa Fenerbahçe 77.5üst nesine oranı 1.56
1.per yattı efes yendi@Smake05 won dost periyotta son saniye 3’lüğü ile lose
Dün fena patladıUsta dallas neysede memphis kesin