http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Spor Bahsi Hk.

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
@Ahmo1993 ama sana bir şey deyim bu zenginler tuhaf bnm bir tandgm var hayal edemeyecgin paraları belki 5000x le çarpar. Adanaya geliyor ne alırsan 10tl kıyafetlerin giyiniyor. Aynı aileden diğer kardeşi adanaya geliyor 15k aşörtmen alıyor rengi bgnmdm diyip almanyaya gidyr. Uln madem begnmdn niye aldın diyrm bna dyr bgndysen sen giy. Adam 80 kg Bn 105kg gelde sövme 😆
Bazıları parayı çok sever ve harcamaya kıymaz ondan zenginlerdir

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,013
3,292
113
Arkadaşlar yıllardır oynarız bu meleti ben bazen kazanmak çoğu zaman da eglenmek zaman gecirmek için oynadım. Şuana kadar hiç oynamasa belki 1ev alacak 1 araba alacak param olurdu.
2 haftadır param yok 1 şey deneyip 2gunluk 100 oran buluyrm 7 maç 6defa nesinede kuponu kaydettim bu 6 sefanın 5de tek maçtan yattı. 1defada tuttu. Artık bu taktiği deneyeceğim ama yasalda çünkü artık küçük paraları değil milyonu deneyeceğim. Hedefim de en az 3 milyon. Sizce 1 hayalimi bu
Bugun yıne bir yatıramadan deneme atacağım buraya bakalım ne olck. Ay sonunda param olacak yuksek miktarlarda deneyecgim. 2 başarılı kombine 1m yapıyr obile insanı cezbediyor. Yalnız yiyen yalnız ölür merak etmeyin ben vurursa guzel de dagıtırım. Sansımada ortk olabilirsiniz hergun bu konu altında kuponatacgım bakalım neler olacak. Ayın1 idedimi yatrmya başlayacagım
Güzel düşünmüşsün dost yasal da oynamak ve büyük para tutturmak süper olur hem alırsın paranı paran da kalmaz içerde bende deneyeceğim istersen dm at beraber kupon yapalım ay başına kadar inceleriz

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,267
2,434
113
@Ahmo1993 ama sana bir şey deyim bu zenginler tuhaf bnm bir tandgm var hayal edemeyecgin paraları belki 5000x le çarpar. Adanaya geliyor ne alırsan 10tl kıyafetlerin giyiniyor. Aynı aileden diğer kardeşi adanaya geliyor 15k aşörtmen alıyor rengi bgnmdm diyip almanyaya gidyr. Uln madem begnmdn niye aldın diyrm bna dyr bgndysen sen giy. Adam 80 kg Bn 105kg gelde sövme 😆
Oha sezo 105 kg musun sen

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,260
17,870
113
Bazıları parayı çok sever ve harcamaya kıymaz ondan zenginlerdir
Ben bu kadar zenginini bunlar dışında görmedim Almanya'daki iş yerleri 50.000 bin çalışanı inşaat firması böyle bir şey adamı çıldırtır kıyafetleriyle dışarıda gör 8 kişilik 1aileler sadece 2 tanesi zengin diğerleri dilenci dersin

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Ben bu kadar zenginini bunlar dışında görmedim Almanya'daki iş yerleri 50.000 bin çalışanı inşaat firması böyle bir şey adamı çıldırtır kıyafetleriyle dışarıda gör 8 kişilik 1aileler sadece 2 tanesi zengin diğerleri dilenci dersin
O kadar zengin olsak yeter işte 🤣🤣 Avrupa'da çok çalışan adam herturlu zengin olur hak var adalet var Türkiye'de gotunu on yıl siktirsen bı araba alamiyon

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,260
17,870
113
Güzel düşünmüşsün dost yasal da oynamak ve büyük para tutturmak süper olur hem alırsın paranı paran da kalmaz içerde bende deneyeceğim istersen dm at beraber kupon yapalım ay başına kadar inceleriz
Ortk Bn guzel bir sistem buldum belki tum mçlar ytr blki tutr Bn hergun bu başlıktan atacgm kupon sen istersen yine konşrz dm den bn ay sonunda başlycbilcgm şuan durumum yok çünkü ama sen küçük miktarlarla deneyblrsn

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,531
3,869
113
Geçenlerde bir sitede etkinlik vardı, 100 oranlık kupon yapıyordun oynamana gerek yok sadece maçları seçip koyuyordun, günde 5 tane 100 oran üstü paylaşım yapabiliyordun ve aynı gecenin maçlarından 5 kupon yaptım biri 114 orandı ve tuttu diğerleri yattı, yatanların birinde 0.5 alt vardı son dakikalara kadar gelebilirdi yani 1/5 bile kardır aslında oynadığınız zaman yüksek oran denemekte fayda var eğer kasanız varsa özellikle akümülatör bonus veren sitelerde ara ara şansınızı deneyin derim