Basmayı seviyor demek 😆 basılmaktanda korkuyor 😍😍Helal dost aklın fikrin basmada bujileri ateslemeyeli uzun zaman oldu galiba
Basmayı seviyor demek 😆 basılmaktanda korkuyor 😍😍Helal dost aklın fikrin basmada bujileri ateslemeyeli uzun zaman oldu galiba
Bazıları parayı çok sever ve harcamaya kıymaz ondan zenginlerdir@Ahmo1993 ama sana bir şey deyim bu zenginler tuhaf bnm bir tandgm var hayal edemeyecgin paraları belki 5000x le çarpar. Adanaya geliyor ne alırsan 10tl kıyafetlerin giyiniyor. Aynı aileden diğer kardeşi adanaya geliyor 15k aşörtmen alıyor rengi bgnmdm diyip almanyaya gidyr. Uln madem begnmdn niye aldın diyrm bna dyr bgndysen sen giy. Adam 80 kg Bn 105kg gelde sövme 😆
Güzel düşünmüşsün dost yasal da oynamak ve büyük para tutturmak süper olur hem alırsın paranı paran da kalmaz içerde bende deneyeceğim istersen dm at beraber kupon yapalım ay başına kadar incelerizArkadaşlar yıllardır oynarız bu meleti ben bazen kazanmak çoğu zaman da eglenmek zaman gecirmek için oynadım. Şuana kadar hiç oynamasa belki 1ev alacak 1 araba alacak param olurdu.
2 haftadır param yok 1 şey deneyip 2gunluk 100 oran buluyrm 7 maç 6defa nesinede kuponu kaydettim bu 6 sefanın 5de tek maçtan yattı. 1defada tuttu. Artık bu taktiği deneyeceğim ama yasalda çünkü artık küçük paraları değil milyonu deneyeceğim. Hedefim de en az 3 milyon. Sizce 1 hayalimi bu
Bugun yıne bir yatıramadan deneme atacağım buraya bakalım ne olck. Ay sonunda param olacak yuksek miktarlarda deneyecgim. 2 başarılı kombine 1m yapıyr obile insanı cezbediyor. Yalnız yiyen yalnız ölür merak etmeyin ben vurursa guzel de dagıtırım. Sansımada ortk olabilirsiniz hergun bu konu altında kuponatacgım bakalım neler olacak. Ayın1 idedimi yatrmya başlayacagım
Oha sezo 105 kg musun sen@Ahmo1993 ama sana bir şey deyim bu zenginler tuhaf bnm bir tandgm var hayal edemeyecgin paraları belki 5000x le çarpar. Adanaya geliyor ne alırsan 10tl kıyafetlerin giyiniyor. Aynı aileden diğer kardeşi adanaya geliyor 15k aşörtmen alıyor rengi bgnmdm diyip almanyaya gidyr. Uln madem begnmdn niye aldın diyrm bna dyr bgndysen sen giy. Adam 80 kg Bn 105kg gelde sövme 😆
Ben bu kadar zenginini bunlar dışında görmedim Almanya'daki iş yerleri 50.000 bin çalışanı inşaat firması böyle bir şey adamı çıldırtır kıyafetleriyle dışarıda gör 8 kişilik 1aileler sadece 2 tanesi zengin diğerleri dilenci dersinBazıları parayı çok sever ve harcamaya kıymaz ondan zenginlerdir
Tabi adam iyi yiyip içiyor bizim gibi hergun diyet yemiyoOha sezo 105 kg musun sen
Aynen ortk 1.87 de boy var amaOha sezo 105 kg musun sen
Yokla su içsem yaryrTabi adam iyi yiyip içiyor bizim gibi hergun diyet yemiyo
Helal Ahmet zenginlerin hayatını baya icerlemisinTabi adam iyi yiyip içiyor bizim gibi hergun diyet yemiyo
O kadar zengin olsak yeter işte 🤣🤣 Avrupa'da çok çalışan adam herturlu zengin olur hak var adalet var Türkiye'de gotunu on yıl siktirsen bı araba alamiyonBen bu kadar zenginini bunlar dışında görmedim Almanya'daki iş yerleri 50.000 bin çalışanı inşaat firması böyle bir şey adamı çıldırtır kıyafetleriyle dışarıda gör 8 kişilik 1aileler sadece 2 tanesi zengin diğerleri dilenci dersin
Ben 1.82 kilo 84 falan ben bile göbekten incede olsa rahatsız oluyom zayıfla biraz sezoAynen ortk 1.87 de boy var ama
Hep ozenmisimdir 🤣🤣🤣 biz yaşamadık dost belki birgün yaşarızHelal Ahmet zenginlerin hayatını baya icerlemisin
Ortk Bn guzel bir sistem buldum belki tum mçlar ytr blki tutr Bn hergun bu başlıktan atacgm kupon sen istersen yine konşrz dm den bn ay sonunda başlycbilcgm şuan durumum yok çünkü ama sen küçük miktarlarla deneyblrsnGüzel düşünmüşsün dost yasal da oynamak ve büyük para tutturmak süper olur hem alırsın paranı paran da kalmaz içerde bende deneyeceğim istersen dm at beraber kupon yapalım ay başına kadar inceleriz
Bizim burda trolar sıktriyo aliyolar dostO kadar zengin olsak yeter işte 🤣🤣 Avrupa'da çok çalışan adam herturlu zengin olur hak var adalet var Türkiye'de gotunu on yıl siktirsen bı araba alamiyon
Kanki olmuyor inanki su içsem yarıyorBen 1.82 kilo 84 falan ben bile göbekten incede olsa rahatsız oluyom zayıfla biraz sezo
20. Katta havuza girip elimizde Chivas bi elimizde puro kucağımızda manita he AhmetHep ozenmisimdir 🤣🤣🤣 biz yaşamadık dost belki birgün yaşarız
O gunlerin hayalini kuryrm manita hariç 😆20. Katta havuza girip elimizde Chivas bi elimizde puro kucağımızda manita he Ahmet
Yok dost bı ev olsun bı araba olsun bı aile olsun kendine yetecek bi maaş yeterli20. Katta havuza girip elimizde Chivas bi elimizde puro kucağımızda manita he Ahmet
Burdan biraz hanım köylü olduğunu cikartim sezocugumO gunlerin hayalini kuryrm manita hariç 😆