- 2,664
- 3,838
- 113
Site adamısınHer şeye site adamı diyip duruyorsunuz
Site adamısınHer şeye site adamı diyip duruyorsunuz
Hahahaha imkansız bence ava çıkmışlar belliBu siteden çekim alana bende çektigi miktar kadar hediye
çekim gelir birazdanabicim size yalan borcum mu var? veya gelin beyler sizde yatırın falan mı demişim? kendimi atmışım önden yatırım yapmışım, site adamlığı ile ne alakası var?
Nerden bildinSite adamısın
saplaÇok akıllıyız diye oluyor böyle bende yaptım red tabi
Ben oyle bir sey demedim, o ithama karsilik kufurmu edilmesi gerek dedim. Yukari cek konuyu ne demisim iyi oku kankam.kardeş kanıtın var mı? site adamı olmakla ithamda bulunuyorsun
Evet onun peşindeyim başka Neyin peşindeyimKurtaran şu anda kendini kurtarmaya çalışıyor olabilir..😅
adamın nasıl biri olduğunu bilmiyorsun ve ya psikolojik sorunları olup olmadığını itham da bulunursan sinirliyse kişi ağzından her şey kaçabilir.Ben oyle bir sey demedim, o ithama karsilik kufurmu edilmesi gerek dedim. Yukari cek konuyu ne demisim iyi oku kankam.
Tamam dogrudur, site adami diyen ben degilim o bilinsinde.🙂adamın nasıl biri olduğunu bilmiyorsun ve ya psikolojik sorunları olup olmadığını itham da bulunursan sinirliyse kişi ağzından her şey kaçabilir.
ss at2k gitti
Üzülme dost, buradaki dostlarin aklindaki soru isaretine cevap oldun. Adamsin!😅Ben Yandım siz yanmayın gitti 2500 üm
5 mesajın varabicim size yalan borcum mu var? veya gelin beyler sizde yatırın falan mı demişim? kendimi atmışım önden yatırım yapmışım, site adamlığı ile ne alakası var?
Bu nasıl bir bonus 😅Spinora
spinora37.com
crashde 2500 yaptım çekim vermedim 2.5 yatırıp denemek isteyen varsa minimum 250 yatırıp 500 de çekim verebilir forumda görmedim atmak istedim
ama dünde gelmemişim, 2 senedir üyeliğim gözüküyor onada bakmışsındır, deneme bonusu kod falan takip ediyorum sadece. burda her konuda mesaj yazma zorunluluğu vardı da benim mi haberim yoktu?5 mesajın var