Çok akıllıyız diye oluyor böyle bende yaptım red tabiBilmiyorum da öylesine bir çekiverdim hemen reddettiler
Crash ve BlackjackOynatmıyor oyunları hangi oyunu oynadınız
Bilmiyorum da Kral bu site sanki öder ya birkaç kişininkini sonra ödemez şimdi yatıran kaparÇok akıllıyız diye oluyor böyle bende yaptım red tabi
aynen öyleBilmiyorum da Kral bu site sanki öder ya birkaç kişininkini sonra ödemez şimdi yatıran kapar
Herkes yaptı orası sıkıntı kral çok müsait olsam anca öyle denerim crash çok basitti 30 saniyede olduBilmiyorum da Kral bu site sanki öder ya birkaç kişininkini sonra ödemez şimdi yatıran kapar
Sakın yatırım yapma dost odemezBen yatircam feda ediyorum sizin için kendimi
😂😂😂😂YATIRIM YAPMAYINNNNNNNNNN BEN YANDIM SİZ YANMAYINNNNNNNN
ne kadar yatırdınyatırım yaptım destekten bonusu düzenlettirdim. çekim verdim. beklemedeyiz bakalım
umut fukaranın ekmeğiBen yatırım yaptım hesabımı kapattılar dolandırıcı bu site dersem mi artık bırakacaksınız peşini niye illa yatırım yapmak istiyorsunuz
Kahin bu adam.🙏Ben yatırım yaptım hesabımı kapattılar dolandırıcı bu site dersem mi artık bırakacaksınız peşini niye illa yatırım yapmak istiyorsunuz
Ulan 3 tane mesajın var burada kodumun site adamı seniyatırım yaptım destekten bonusu düzenlettirdim. çekim verdim. beklemedeyiz bakalım