- 3,345
- 2,534
- 113
Sen yine vicdanlisin, ben hepsini verdim yerse diye.😂Çekim verildi tabii ki yatırım yapmadım yerseEkli dosyayı görüntüle 772231Ekli dosyayı görüntüle 772231
Sen yine vicdanlisin, ben hepsini verdim yerse diye.😂Çekim verildi tabii ki yatırım yapmadım yerseEkli dosyayı görüntüle 772231Ekli dosyayı görüntüle 772231
Dost ödeme yapiyormu ?Spinora
spinora37.com
crashde 2500 yaptım çekim vermedim 2.5 yatırıp denemek isteyen varsa minimum 250 yatırıp 500 de çekim verebilir forumda görmedim atmak istedim
Kanki lisansdan anlamıyorsun demekki neyseEvet hakkında şikayet de yok
La kuyuya taş atan deli, cevap virsene.Spinora
spinora37.com
crashde 2500 yaptım çekim vermedim 2.5 yatırıp denemek isteyen varsa minimum 250 yatırıp 500 de çekim verebilir forumda görmedim atmak istedim
Bi biz akilliyiz zaten kankaSen yine vicdanlisin, ben hepsini verdim yerse diye.😂
ben telegramda gördüm promokod için yatırım yapmadım bakiye duruyo öyleKonunun sahibi eşeğin kulagina karpuz kabuğunu kaçırdı, simdide ortalikta yok. Bi huylanmadim değil.
Bir rivayete göre 20 sene once cekim veren arkadas hâlâ bekliyormus muro, bizde ondan haber bekliyoruz.😅Oduyomu
Yatırım yaptın mı çekim?Yaptikda ne kadar guvenilir bilemedim
Anlamadım ki otomatik ödüyor uçak oyunu 500 500 girdim her girdiğimde 1 k odedşBir rivayete göre 20 sene once cekim veren arkadas hâlâ bekliyormus muro, bizde ondan haber bekliyoruz.😅
2500 blackjackte yaptım bonusu , param olsa yatırıp denerim , 2500 yap 5000 çek , güzel ama yatıracak parası olana güzel , bir de site güvenilirmi acaba ? yatırım yapıpta çeken olursa haber versinSpinora
spinora37.com
Muro bari sen yapmaOduyomu
Ooo dost dagitim ne zaman gelir, helallll.Ekli dosyayı görüntüle 772237
Gidip yatırım denemeyin ayarlamıslar