- 695
- 209
- 43
bence site adamıyatırım yaptım destekten bonusu düzenlettirdim. çekim verdim. beklemedeyiz bakalım
bence site adamıyatırım yaptım destekten bonusu düzenlettirdim. çekim verdim. beklemedeyiz bakalım
Ne oldu ki ödemiyor mu hesap mı kapattıYATIRIM YAPMAYINNNNNNNNNN BEN YANDIM SİZ YANMAYINNNNNNNN
3.5k olmuştu kasa ama 500 vardı yatırdım 1k çekim verdim bekleyelim bakalımne kadar yatırdın
Kurtaran şu anda kendini kurtarmaya çalışıyor olabilir..😅Ne oldu ki ödemiyor mu hesap mı kapattı
dost forumda küfür etmek yasak banlar adminler dikkat et
sallama tost.Ben bu sitenin aynısını 3500tlye açıyorum scripti var hey allahım
Çekim gelirse bize de söylermisin?
Neyi sallıcam la scripti yabancı forumlara gir gm sc diye belese dağıtıyolar reklam icinsallama tost.
Evet oda hatali doğrusun da sanada aynı muamele yapılsa kötü bir his bence yinede yanlış tabi kiSite adami denilmesine karsilik cevap oyle mi olmali dost?
Her şeye site adamı diyip duruyorsunuzSite adami denilmesine karsilik cevap oyle mi olmali dost?
abicim size yalan borcum mu var? veya gelin beyler sizde yatırın falan mı demişim? kendimi atmışım önden yatırım yapmışım, site adamlığı ile ne alakası var?Site adami denilmesine karsilik cevap oyle mi olmali dost?
kardeş kanıtın var mı? site adamı olmakla ithamda bulunuyorsunSite adami denilmesine karsilik cevap oyle mi olmali dost?