- 30
- 9
- 8
Spinora

crashde 2500 yaptım çekim vermedim 2.5 yatırıp denemek isteyen varsa minimum 250 yatırıp 500 de çekim verebilir forumda görmedim atmak istedim
Ekli dosyalar
-
362.3 KB Görüntüleme: 1,104
Yaptikda ne kadar guvenilir bilemedimSpinora
spinora37.com
crashde 2500 yaptım çekim vermedim 2.5 yatırıp denemek isteyen varsa minimum 250 yatırıp 500 de çekim verebilir forumda görmedim atmak istedim
Reyiz ilk yapan sensin, yatirim yapta cekim gelirse haber ver bizde atip cekelimSpinora
spinora37.com
Öduyorsa lisansın aw ne lisanslı siteler gördük ödeme yapmayan aga2500 yatıran kerizdir lisansa bak puhahshahah
Piyasada gerçek lisansı olan tek site vbet gerisi hepsi sahte kankaÖduyorsa lisansın aw ne lisanslı siteler gördük ödeme yapmayan aga
Lisans yeşil gcb ender bulunan lisanslardan fake değil gibi geldi site fedai lazım artı 2500 geç 25.lira bile yok aw2500 yatıran kerizdir lisansa bak puhahshahah
Kanka üzerine tıklamayı denedin miLisans yeşil gcb ender bulunan lisanslardan fake değil gibi geldi site fedai lazım artı 2500 geç 25.lira bile yok aw
Evet hakkında şikayet de yokKanka üzerine tıklamayı denedin mi![]()