- 9,988
- 6,626
- 113
Emekçi her zaman kapitalist sistemde ezilen olmuştur.Memurlara Tatil
İşçiye Tatil Olmayan
Sözde İşçi Bayramınız Kutlu olsun
Ekli dosyayı görüntüle 777373
İş olsun derdinde kimse hak hukuk derdinde değilEmperyalizm de iş nin bayrami olmaz iş sömürmek için kurulan bi sistemde işçi nasil bayram yapicak ayrıca işçilerin sendikal hakkindan haberi yok öyle ölümüne calisiyo
2 tane damacana söyleyeyim de getirYarın benim bayramım kurye olarak benim bayramimda tatil memurların evine paket götürecem 😀😀😀
Köleye sormuşlar azad edilsen ne yapmak isterdin diye, köle alırdım demiş. İnsanın mayası bu. Fakirken sosyalist, zenginken kapitalist olur. İçinde bulunduğu kaba göre şekil değiştirir insanMemurlara Tatil
İşçiye Tatil Olmayan
Sözde İşçi Bayramınız Kutlu olsun
Ekli dosyayı görüntüle 777373
sivrisinek ?1 mayıs işçi bayramı
Sivrisineklerin de Nevruz Bayramı, bu geceyi beraber kutluyoruz, Mesaiye başladılar
Dost kurye kazancı aylık ortalama ne hayırlı geceler bu aradaYarın benim bayramım kurye olarak benim bayramimda tatil memurların evine paket götürecem 😀😀😀
Evet yaz mevsiminin başlangıcı ile beraber Mesaiye başladılarsivrisinek ?
Yemeksepeti hersey bana ait giderler çok 80k fatura kesiyorum 60-65 k falan kalıyor banaDost kurye kazancı aylık ortalama ne hayırlı geceler bu arada
Dost vallahi bende yapmayı düşünüyorum sence 0dan kuryelik yapabilrmiyim cok sıkıntı cekermiyim motor geçmişim yok fazlaYemeksepeti hersey bana ait giderler çok 80k fatura kesiyorum 60-65 k falan kalıyor bana
ayıp olmuyor mu başkanEvet yaz mevsiminin başlangıcı ile beraber Mesaiye başladılar