1 May 2025 #21 Askar31 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,226 462 83 altay35' Alıntı: ayıp olmuyor mu başkan Genişletmek için tıkla ... Başkan sivri sinek varya hani ısırıyor gece uyutmuyor, yaz ayları geldi çoğaldılar demek istedim, sen ne anladın bilmiyorum
altay35' Alıntı: ayıp olmuyor mu başkan Genişletmek için tıkla ... Başkan sivri sinek varya hani ısırıyor gece uyutmuyor, yaz ayları geldi çoğaldılar demek istedim, sen ne anladın bilmiyorum
1 May 2025 #22 Baronizm Biat Etmez Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 9,988 6,626 113 NoEscapE' Alıntı: Dost vallahi bende yapmayı düşünüyorum sence 0dan kuryelik yapabilrmiyim cok sıkıntı cekermiyim motor geçmişim yok fazla Genişletmek için tıkla ... Bisiklet gibi motor sürmek mesela değil Önemlisi uzun saat çalışma en az 8-10 saat calisabilmen gerekiyor
NoEscapE' Alıntı: Dost vallahi bende yapmayı düşünüyorum sence 0dan kuryelik yapabilrmiyim cok sıkıntı cekermiyim motor geçmişim yok fazla Genişletmek için tıkla ... Bisiklet gibi motor sürmek mesela değil Önemlisi uzun saat çalışma en az 8-10 saat calisabilmen gerekiyor
1 May 2025 #23 N NoEscapE Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 12,418 7,592 113 Baronizm' Alıntı: Bisiklet gibi motor sürmek mesela değil Önemlisi uzun saat çalışma en az 8-10 saat calisabilmen gerekiyor Genişletmek için tıkla ... Dost biz hergun sanayide 12 çalışıyoruz 30 bin maaşa 😂😂
Baronizm' Alıntı: Bisiklet gibi motor sürmek mesela değil Önemlisi uzun saat çalışma en az 8-10 saat calisabilmen gerekiyor Genişletmek için tıkla ... Dost biz hergun sanayide 12 çalışıyoruz 30 bin maaşa 😂😂