Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Söz Konusu Babam 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
Reis babanı dinle anlık bir sinirle elinde kalır lavuğa birşey olursa ölüceği tutar hayatın kayar
Reisim zaten hakkını verdim bugün ona hatta ikinci hakkida bi abim verdi bu it ondan sonra kinlenmis istediği kadar kinlensin reisim benim çocuğum var daha başımı belaya sokmam benim bugün içim rahatladi o bana yeter

mustafamelis2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
506
184
43
Reisim zaten hakkını verdim bugün ona hatta ikinci hakkida bi abim verdi bu it ondan sonra kinlenmis istediği kadar kinlensin reisim benim çocuğum var daha başımı belaya sokmam benim bugün içim rahatladi o bana yeter
Yolda görsen takma bile uzaklaş reis eskiden benimde astığım astıktı 3 yaşında kızım var kızım doğduktan sonra duymamaya başladım hakkını verdiysen sen kinini bitir ama dikkatli ol dışarda denk falan düşersiniz cahil falansa bıçak vs birşeyle yakalayabilir dikkat et

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Reisim ben 31 yaşındayım 2014 ten beri hastayım kullanmadığım ilaç kalmadı bende istemezdim bu şekilde hasta olmayi reisim ama Allahtan gelen hastalığa boynum kıldan incedir ben yine herzaman şükrediyorum reisim bizim ailede bu illet hastalık ırsi reisim babamda var bende var babamın amcasinda var babannemde var
Babam sonradan mı oldu askeriyeye giremezdi yoksa ırsi falan değildir bu durum bence senin elinde ilaçları bırakmak kral

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
Babam sonradan mı oldu askeriyeye giremezdi yoksa ırsi falan değildir bu durum bence senin elinde ilaçları bırakmak kral
Babam askeriyede oldu Türker hocam zamanında çok tahini olmuştu çok şehit srkadasini toprağa verdi ondan sonra malulen emekli olmuştu

b3rtykill

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
169
50
28
Kemikler kırılınca kasların tek başına işi götüremeyeceğine ikna et. Tehdit kelimesini tedavülden kaldır. (Yatırım tavsiyesi değildir.)

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
Yolda görsen takma bile uzaklaş reis eskiden benimde astığım astıktı 3 yaşında kızım var kızım doğduktan sonra duymamaya başladım hakkını verdiysen sen kinini bitir ama dikkatli ol dışarda denk falan düşersiniz cahil falansa bıçak vs birşeyle yakalayabilir dikkat et
Çok haklısın reisim hemde çok

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
Turker hocam bende bu nalet ilaçları içmek istemiyorum artık ama icmeyincede kriz geliyo sknti basiyo terliyorum

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,638
3,398
113
Arkadaşlar bir müddet hanım annesinde kalıyor bende babam gilde kalıyorum yaşım 31 beni zaten taniyosunuz babam emekli astsubay borçlar olduğundan dolayı taksiye çıkıyor 7 gündür bilirsiniz Yandex go var oradan ilk müşteriyi kim kaparsa o taksi gider yasadada öyle herneyse bugün Cincin bölgesinde taksi durağının karşı yoluna gitmiş Yandex go müşteriyi almak için ardından babam arabanın içinde bianda taksi durağından benden küçük bitane yavsak babamın dudağını patlattı sonra taksiciler babamın üstüne yurumusler normalde 2-3 kişi olsalar babam hepsini feristahini sker 58 yaşında bi adama saygısızlık yaptılar zaten vincin bölgesinde çakal olmayan taksicimi olur hepsi hapci babam eve geldi kanlarını sildik benim beynim döndü bende yıllarca cincinde büyüdüm nevrium döndü babamdir sonuçta cigerimdir çıktım evden babamdan habersiz durağa gitti selam verdim öncelikle dedim yarım saat önce bi yaşlı adama biri vurmuş aranızdan diye sordum benim dedi n'olacak dedi senin izdriabini skerim dedim bunun gözünü patllattim ardından taksici büyükler ayırdılar sakinleştirdiler neyse konu tatlıya bağlandı çıktım bu pic benim numaramı istedi çıkarken verdim senle yine gorusecez diye mesaj attı bende dedimki senin yasin kadar bu Yenidoğan aktasta benim 20 Senem geçti dedim sağolsun dostlarım var Yenidoğan aktaşta hemen sevdiğim bi abimi aradim anlattım durumu bide o gitmiş o pici dövmüş eline sağlık haliyle bu adam kinlenmiş tehdit mesajları atıyor sonra babam gördü mesajları çocuğu falan engelletti yeter oğlum dedi ama benimde kinim hala vaar sizce napayım babamimi dinleyeyim yoksa mevzuya devamlı edeyim arkadaşlar empati yapın sizin yaşlı babanıza bi pic böyle yapsa siz naparsiniz
Yıldırım beyazıt duruyomu hala lan :p eğele eğele anamızı ağlatıyodu yvşklar bi skime de yaramadı

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
Neyse dostlarım güzel sözleriniz için Allah razı olsun ama baba ana eş çocuk bizim için namusumuzdur önemlidir @Shellac reis konuyu kitleyebilirsiniz

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,513
6,223
113
Sen davanda haklı olduktan sonra kim gelirse gelsin hiçbir şey diyemez ben senin yerinde olsam o lavuğun bi kaç kemiğini kırardım ambulansıda ben arar hastaneye yollardım(unutma aile herşeydir)

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
1 saat önce sinirden üzüntüden ilaçlarımı arttirdim reisler 1 tane dil altı ativan bitane rivotril bitanede ketya içtim

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
Sen davanda haklı olduktan sonra kim gelirse gelsin hiçbir şey diyemez ben senin yerinde olsam o lavuğun bi kaç kemiğini kırardım ambulansıda ben arar hastaneye yollardım(unutma aile herşeydir)
Gözünü patllattim zaten reisim balon ettim ama polise gidemez Çinçin insanı böyle meselelerde polise gitmez reisim rajon vardır yinede istiyorsa gitsin polise reisim sorun değil

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,066
5,360
113
Dost herşeyin sonunu düşün
Adam illaki bela arıyorsa belasını bulur
Zaten gereğini yapmışssın, üstüne bide başkası dövmüş adamı
Dahada fazla senin açından uzatmaya gerek yok
Adam uzatırsa dibine kadar uzatırsın sende
Geçmiş olsun babana,sağlıcakla kal mantıklı düşün
Bazen hiç adım atmamak, bi adım daha atmakdan daha iyidir.

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
Reisim babamnzaten çok kızdı bana ama napayım babam sonuçta

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
Zaten Allah'a havale ettim reisim Allahindan bulsun

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
Reisim haklısın ama soz konusu cigerimden parça olunca insan dusunemiyo

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
Ama ahtım var şayet bende birgun iyi biseyler kazanayım burda siz güzel insanlara güzel bir dağıtım yapcam

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,875
3,153
113
Geçmiş olsun kardeş.
Baban için verdiğin mücadele takdire şayan.
Irsi rahatsızlık dediğin hangi hastalık?

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
Geçmiş olsun kardeş.
Baban için verdiğin mücadele takdire şayan.
Irsi rahatsızlık dediğin hangi hastalık?
Reisim Allah razi olsun bu illet hastalık babamın amcasinda dayisinda babannemde rahmetli dedemde bide bende var reisim yani ırsi reisim evden cikamama mesela biyere gittigimiz zamanda 5 dakikadan sonra yerimizde duramama Ben şuanda bu illet hastalık yüzünden iş için yinede çok mücadele ettim reisim ama 1 saat duramadim elimde olan bişey değil bende her baba gbi calisip masasımi alıp çocuğumun eşimin rızkını getirmek istememmi reisim ama emin ol bu hastalığı rabbim düşmanımin başına vermesin reisim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...