Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Söz Konusu Babam 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,046
1,771
113
Raconumu kaldı bu işlerin kral düzen kahpelik düzeni racon bilseler yaşlı adamı darp etmezler aq sigirlari bosversene sen dovmussun üstüne bide dovdurmussun o ona yeter
Zaten Türker hocam o pic polisede gidemez çünkü polise giderse Çinçin duraginda bunu taksiciler duyarsa onu barindirmazlar

furkanbeser26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,282
443
83
Reisim benim babam emekli hasta olduğu.halde taksiye çıkıyor ama 25 yaşındaki cincicinin pcide çıkıp babamij dudağını patlatıyor ağrıma gitti
Senin borçların yüzünden çıkıyorsa sana yazıklar olsun ama başka borç ise helal olsun abiye ekmeğini taştan çıkarıyor

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,046
1,771
113
Emekli astsubay olup taksiye çıkan tek senin babanı gördüm geçmiş olsun
Borç lardan dolayı adamcağız ekmek davasınds reisim dedim babama daha taksiye çıkmıyorsun bitmiştir dedim eski işyerine git dedim orda çalış dedim eski yeri iyi VIP musteriler alıp havalanindan evlerine bırakıyor

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
Her zaman yanınızda biber gazı elektro şok vb şeyler taşıyın kendini mafya sana mafya kılıklı çok 2 3 kişi gelir saldırırlar

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,200
2,521
113
Türker hocam bi bol yiyemez o beni anladı zaten Aktaş ta büyüdüğümü gördü
Öyle deme benim bı arkadaşta mesele yaşadı inadına takıldığı yerlerde dolandı dedim dolanma dedim oda gotuk kadar boyu var ne yapabilecek dedi bıçağı yemişti valla 1 hafta yattı kefeni yırttı yani tedbirli olmakta fayda var

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,970
13,096
113
Gecen yemin etmistin konu acmicam diye o yüzden konuyu okumadim ihtiyaç bile duymadim her gün bir sorunun var senin sana inanmiyorum kimsede kusura bakmasin belki gercektir ama o kadar guvenilmezsinki naptigin ne yapacagin belli degil genede allah yardimcin olsun diyorum

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,046
1,771
113
Öyle deme benim bı arkadaşta mesele yaşadı inadına takıldığı yerlerde dolandı dedim dolanma dedim oda gotuk kadar boyu var ne yapabilecek dedi bıçağı yemişti valla 1 hafta yattı kefeni yırttı yani tedbirli olmakta fayda var
Haklısın Türker hocam ama ben Allah'tan başka kismeden korkmam Türker hocam kaderimizde ölüm varsa olur Allahin emri bide benim babam milli istihbarat teşkilatı astsubay emeklisi babam žaten isteseydi bi telefonla bu pici alırdi ama uzatmadi

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,495
2,651
113
Arkadaşlar bir müddet hanım annesinde kalıyor bende babam gilde kalıyorum yaşım 31 beni zaten taniyosunuz babam emekli astsubay borçlar olduğundan dolayı taksiye çıkıyor 7 gündür bilirsiniz Yandex go var oradan ilk müşteriyi kim kaparsa o taksi gider yasadada öyle herneyse bugün Cincin bölgesinde taksi durağının karşı yoluna gitmiş Yandex go müşteriyi almak için ardından babam arabanın içinde bianda taksi durağından benden küçük bitane yavsak babamın dudağını patlattı sonra taksiciler babamın üstüne yurumusler normalde 2-3 kişi olsalar babam hepsini feristahini sker 58 yaşında bi adama saygısızlık yaptılar zaten vincin bölgesinde çakal olmayan taksicimi olur hepsi hapci babam eve geldi kanlarını sildik benim beynim döndü bende yıllarca cincinde büyüdüm nevrium döndü babamdir sonuçta cigerimdir çıktım evden babamdan habersiz durağa gitti selam verdim öncelikle dedim yarım saat önce bi yaşlı adama biri vurmuş aranızdan diye sordum benim dedi n'olacak dedi senin izdriabini skerim dedim bunun gözünü patllattim ardından taksici büyükler ayırdılar sakinleştirdiler neyse konu tatlıya bağlandı çıktım bu pic benim numaramı istedi çıkarken verdim senle yine gorusecez diye mesaj attı bende dedimki senin yasin kadar bu Yenidoğan aktasta benim 20 Senem geçti dedim sağolsun dostlarım var Yenidoğan aktaşta hemen sevdiğim bi abimi aradim anlattım durumu bide o gitmiş o pici dövmüş eline sağlık haliyle bu adam kinlenmiş tehdit mesajları atıyor sonra babam gördü mesajları çocuğu falan engelletti yeter oğlum dedi ama benimde kinim hala vaar sizce napayım babamimi dinleyeyim yoksa mevzuya devamlı edeyim arkadaşlar empati yapın sizin yaşlı babanıza bi pic böyle yapsa siz naparsiniz
Bu kadar uzun yazıyı çok kimse okumaz dostum. Okumayı sevmeyen bir milletiz. Ben dahil

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,046
1,771
113
Gecen yemin etmistin konu acmicam diye o yüzden konuyu okumadim ihtiyaç bile duymadim her gün bir sorunun var senin sana inanmiyorum kimsede kusura bakmasin belki gercektir ama o kadar guvenilmezsinki naptigin ne yapacagin belli degil genede allah yardimcin olsun diyorum
Reisim iş hakkında konu açmadım ikincisi bu işin yalanı olmaz reisim bugünkü babamın halini gördüm nevrim döndü canım ciğerim

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,970
13,096
113
Reisim iş hakkında konu açmadım ikincisi bu işin yalanı olmaz reisim bugünkü babamın halini gördüm nevrim döndü canım ciğerim
Peki dostum aile herseydir orası ayrı ama genel olarak cokta fazla takma kafana bak seni elestiririm ederim ama kendini düşürme diye güçlü ol herseyin çaresi inanmak ve azim allah yardimcin olsun

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,046
1,771
113
Peki dostum aile herseydir orası ayrı ama genel olarak cokta fazla takma kafana bak seni elestiririm ederim ama kendini düşürme diye güçlü ol herseyin çaresi inanmak ve azim allah yardimcin olsun
Reisim ben zaten psikolojim bozuk kullanmadığım ilaç kalmadı öğlen bi kapı çaldı kapıyı açtım babamı o halde görünce ağladım üzüntüden çok zoruma gitti uckurusluk pcler bende evlat olarak gerekeni yaptım reisimncok zoruma gitti hatta babam az önce tekrar işten geldi baba dedim Allah billah aşkına bırak şu işi eski işine don dedim yalvardim babamda bırak oğlum Allahlanlarindan bulsunlar dedi babamim bile zoruna gitti reis 25 yaşındaki veledin öyle yapması adam ağladı uzuntuden babam yani

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,970
13,096
113
Reisim ben zaten psikolojim bozuk kullanmadığım ilaç kalmadı öğlen bi kapı çaldı kapıyı açtım babamı o halde görünce ağladım üzüntüden çok zoruma gitti uckurusluk pcler bende evlat olarak gerekeni yaptım reisimncok zoruma gitti hatta babam az önce tekrar işten geldi baba dedim Allah billah aşkına bırak şu işi eski işine don dedim yalvardim
Kardes yasin kac bilmiyorum birak o ilaclari insani tedavi edecek gene kendisi iradesi ve guvenidir

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,046
1,771
113
Kardes yasin kac bilmiyorum birak o ilaclari insani tedavi edecek gene kendisi iradesi ve guvenidir
Reisim ben 31 yaşındayım 2014 ten beri hastayım kullanmadığım ilaç kalmadı bende istemezdim bu şekilde hasta olmayi reisim ama Allahtan gelen hastalığa boynum kıldan incedir ben yine herzaman şükrediyorum reisim bizim ailede bu illet hastalık ırsi reisim babamda var bende var babamın amcasinda var babannemde var

mustafamelis2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
517
191
43
Arkadaşlar bir müddet hanım annesinde kalıyor bende babam gilde kalıyorum yaşım 31 beni zaten taniyosunuz babam emekli astsubay borçlar olduğundan dolayı taksiye çıkıyor 7 gündür bilirsiniz Yandex go var oradan ilk müşteriyi kim kaparsa o taksi gider yasadada öyle herneyse bugün Cincin bölgesinde taksi durağının karşı yoluna gitmiş Yandex go müşteriyi almak için ardından babam arabanın içinde bianda taksi durağından benden küçük bitane yavsak babamın dudağını patlattı sonra taksiciler babamın üstüne yurumusler normalde 2-3 kişi olsalar babam hepsini feristahini sker 58 yaşında bi adama saygısızlık yaptılar zaten vincin bölgesinde çakal olmayan taksicimi olur hepsi hapci babam eve geldi kanlarını sildik benim beynim döndü bende yıllarca cincinde büyüdüm nevrium döndü babamdir sonuçta cigerimdir çıktım evden babamdan habersiz durağa gitti selam verdim öncelikle dedim yarım saat önce bi yaşlı adama biri vurmuş aranızdan diye sordum benim dedi n'olacak dedi senin izdriabini skerim dedim bunun gözünü patllattim ardından taksici büyükler ayırdılar sakinleştirdiler neyse konu tatlıya bağlandı çıktım bu pic benim numaramı istedi çıkarken verdim senle yine gorusecez diye mesaj attı bende dedimki senin yasin kadar bu Yenidoğan aktasta benim 20 Senem geçti dedim sağolsun dostlarım var Yenidoğan aktaşta hemen sevdiğim bi abimi aradim anlattım durumu bide o gitmiş o pici dövmüş eline sağlık haliyle bu adam kinlenmiş tehdit mesajları atıyor sonra babam gördü mesajları çocuğu falan engelletti yeter oğlum dedi ama benimde kinim hala vaar sizce napayım babamimi dinleyeyim yoksa mevzuya devamlı edeyim arkadaşlar empati yapın sizin yaşlı babanıza bi pic böyle yapsa siz naparsiniz
Reis babanı dinle anlık bir sinirle elinde kalır lavuğa birşey olursa ölüceği tutar hayatın kayar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...