- 4,024
- 1,762
- 113
Arkadaşlar bir müddet hanım annesinde kalıyor bende babam gilde kalıyorum yaşım 31 beni zaten taniyosunuz babam emekli astsubay borçlar olduğundan dolayı taksiye çıkıyor 7 gündür bilirsiniz Yandex go var oradan ilk müşteriyi kim kaparsa o taksi gider yasadada öyle herneyse bugün Cincin bölgesinde taksi durağının karşı yoluna gitmiş Yandex go müşteriyi almak için ardından babam arabanın içinde bianda taksi durağından benden küçük bitane yavsak babamın dudağını patlattı sonra taksiciler babamın üstüne yurumusler normalde 2-3 kişi olsalar babam hepsini feristahini sker 58 yaşında bi adama saygısızlık yaptılar zaten vincin bölgesinde çakal olmayan taksicimi olur hepsi hapci babam eve geldi kanlarını sildik benim beynim döndü bende yıllarca cincinde büyüdüm nevrium döndü babamdir sonuçta cigerimdir çıktım evden babamdan habersiz durağa gitti selam verdim öncelikle dedim yarım saat önce bi yaşlı adama biri vurmuş aranızdan diye sordum benim dedi n'olacak dedi senin izdriabini skerim dedim bunun gözünü patllattim ardından taksici büyükler ayırdılar sakinleştirdiler neyse konu tatlıya bağlandı çıktım bu pic benim numaramı istedi çıkarken verdim senle yine gorusecez diye mesaj attı bende dedimki senin yasin kadar bu Yenidoğan aktasta benim 20 Senem geçti dedim sağolsun dostlarım var Yenidoğan aktaşta hemen sevdiğim bi abimi aradim anlattım durumu bide o gitmiş o pici dövmüş eline sağlık haliyle bu adam kinlenmiş tehdit mesajları atıyor sonra babam gördü mesajları çocuğu falan engelletti yeter oğlum dedi ama benimde kinim hala vaar sizce napayım babamimi dinleyeyim yoksa mevzuya devamlı edeyim arkadaşlar empati yapın sizin yaşlı babanıza bi pic böyle yapsa siz naparsiniz