Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Söz Konusu Babam 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,762
113
Arkadaşlar bir müddet hanım annesinde kalıyor bende babam gilde kalıyorum yaşım 31 beni zaten taniyosunuz babam emekli astsubay borçlar olduğundan dolayı taksiye çıkıyor 7 gündür bilirsiniz Yandex go var oradan ilk müşteriyi kim kaparsa o taksi gider yasadada öyle herneyse bugün Cincin bölgesinde taksi durağının karşı yoluna gitmiş Yandex go müşteriyi almak için ardından babam arabanın içinde bianda taksi durağından benden küçük bitane yavsak babamın dudağını patlattı sonra taksiciler babamın üstüne yurumusler normalde 2-3 kişi olsalar babam hepsini feristahini sker 58 yaşında bi adama saygısızlık yaptılar zaten vincin bölgesinde çakal olmayan taksicimi olur hepsi hapci babam eve geldi kanlarını sildik benim beynim döndü bende yıllarca cincinde büyüdüm nevrium döndü babamdir sonuçta cigerimdir çıktım evden babamdan habersiz durağa gitti selam verdim öncelikle dedim yarım saat önce bi yaşlı adama biri vurmuş aranızdan diye sordum benim dedi n'olacak dedi senin izdriabini skerim dedim bunun gözünü patllattim ardından taksici büyükler ayırdılar sakinleştirdiler neyse konu tatlıya bağlandı çıktım bu pic benim numaramı istedi çıkarken verdim senle yine gorusecez diye mesaj attı bende dedimki senin yasin kadar bu Yenidoğan aktasta benim 20 Senem geçti dedim sağolsun dostlarım var Yenidoğan aktaşta hemen sevdiğim bi abimi aradim anlattım durumu bide o gitmiş o pici dövmüş eline sağlık haliyle bu adam kinlenmiş tehdit mesajları atıyor sonra babam gördü mesajları çocuğu falan engelletti yeter oğlum dedi ama benimde kinim hala vaar sizce napayım babamimi dinleyeyim yoksa mevzuya devamlı edeyim arkadaşlar empati yapın sizin yaşlı babanıza bi pic böyle yapsa siz naparsiniz

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,475
21,522
113
Arkadaşlar bir müddet hanım annesinde kalıyor bende babam gilde kalıyorum yaşım 31 beni zaten taniyosunuz babam emekli astsubay borçlar olduğundan dolayı taksiye çıkıyor 7 gündür bilirsiniz Yandex go var oradan ilk müşteriyi kim kaparsa o taksi gider yasadada öyle herneyse bugün Cincin bölgesinde taksi durağının karşı yoluna gitmiş Yandex go müşteriyi almak için ardından babam arabanın içinde bianda taksi durağından benden küçük bitane yavsak babamın dudağını patlattı sonra taksiciler babamın üstüne yurumusler normalde 2-3 kişi olsalar babam hepsini feristahini sker 58 yaşında bi adama saygısızlık yaptılar zaten vincin bölgesinde çakal olmayan taksicimi olur hepsi hapci babam eve geldi kanlarını sildik benim beynim döndü bende yıllarca cincinde büyüdüm nevrium döndü babamdir sonuçta cigerimdir çıktım evden babamdan habersiz durağa gitti selam verdim öncelikle dedim yarım saat önce bi yaşlı adama biri vurmuş aranızdan diye sordum benim dedi n'olacak dedi senin izdriabini skerim dedim bunun gözünü patllattim ardından taksici büyükler ayırdılar sakinleştirdiler neyse konu tatlıya bağlandı çıktım bu pic benim numaramı istedi çıkarken verdim senle yine gorusecez diye mesaj attı bende dedimki senin yasin kadar bu Yenidoğan aktasta benim 20 Senem geçti dedim sağolsun dostlarım var Yenidoğan aktaşta hemen sevdiğim bi abimi aradim anlattım durumu bide o gitmiş o pici dövmüş eline sağlık haliyle bu adam kinlenmiş tehdit mesajları atıyor sonra babam gördü mesajları çocuğu falan engelletti yeter oğlum dedi ama benimde kinim hala vaar sizce napayım babamimi dinleyeyim yoksa mevzuya devamlı edeyim arkadaşlar empati yapın sizin yaşlı babanıza bi pic böyle yapsa siz naparsiniz
senı cagırırm bırı babama vurursa

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,858
1,669
113
Dikkat etttim okadar yazıda tek nokta yok.buyuk başarı helal sana reis.👏👏
Çinçinde büyüdüğüne ben ikna oldum.

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,652
4,525
113
Gereken neyse onu yap R yapma

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,232
564
113
Kral öncelikle geçmiş olsun valla benim bile içim soğudu en iyisini yapmışsın o abinin dövmesi de çok güzel olmuş yol yakınken iş uzamadan polise git durumu anlat şikayetçiyim de mevzu daha da uzarsa siz onlara onlar size derken işin sonu daha kötü biter en mantıklısı git şikayetçi ol

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,762
113
Kral öncelikle geçmiş olsun valla benim bile içim soğudu en iyisini yapmışsın o abinin dövmesi de çok güzel olmuş yol yakınken iş uzamadan polise git durumu anlat şikayetçiyim de mevzu daha da uzarsa siz onlara onlar size derken işin sonu daha kötü biter en mantıklısı git şikayetçi ol
Reisim benim babam emekli hasta olduğu.halde taksiye çıkıyor ama 25 yaşındaki cincicinin pcide çıkıp babamij dudağını patlatıyor ağrıma gitti

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,762
113
Bi ben dovdum bide dostum abim dövdü zaten o durakta 1 kişiye 10 kişi dalmazlar öyle mertlik tarafları var Cincin bölgesi Çinçin insanı zaten 10 kişiye 1 kişiye dalmazlar arkadaşlar o yönden merttirler hatta yaşadığım dönemde komşularımızın kapisi herzaman açık olur birbirimize haber vermeden eve girer otururuz

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,232
564
113
Reisim benim babam emekli hasta olduğu.halde taksiye çıkıyor ama 25 yaşındaki cincicinin pcide çıkıp babamij dudağını patlatıyor ağrıma gitti
Tamam işte sen üstüne düşeni yapmışsın fazlasıyla o tehdit mesajından dolayı belli ki bu o*.Ç mevzuyu büyütecek bak en güzeli git polise haklıyken haksız durumuna düşmeyin babanında emekli astsubay olması ekstra avantaj

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Yapacağını yapmissin işte bı daha bulasirsa gerekeni yaparsin babanın hasta oldugunu söylüyorsun içeri girip babanı kahirdan mi oldurcen bulasirsa git emniyete bildir geç

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,762
113
Aile söz konusuysa adaleti kendin saglayacaksin
Valla bro babamı o halde gorunce ciğerim parçam dayanamadım gittim tek başıma zaten dediğim gibi cincinin insanı 1 kişiye 10 kişi dalmazlar ama çocuk bugün bi benden bide abimden dayak yediği için kinlenmis

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,762
113
Yapacağını yapmissin işte bı daha bulasirsa gerekeni yaparsin babanın hasta oldugunu söylüyorsun içeri girip babanı kahirdan mi oldurcen bulasirsa git emniyete bildir geç
Haklısın Türker hocam zaten benimde çocuğum var bitane orospu çocuğu yüzünden daha bişey yapmam yaoacagimizi yaptık zaten

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,762
113
Türker hocam rajondur Çinçin insaniyle kavga edince polis falan olmazda işte kuru tehdit ediyor benden bide abimden dayağı yiyince kinlenmis durzu

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,762
113
Bugün babam bianda eve gelince ağzı yüzü kan icinde nevrim döndü ama iyi oldu hirsimi aldım babamın kanını sildim Rabbim basimizadan eksik etmesin babalarimizi

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Türker hocam rajondur Çinçin insaniyle kavga edince polis falan olmazda işte kuru tehdit ediyor benden bide abimden dayağı yiyince kinlenmis durzu
Raconumu kaldı bu işlerin kral düzen kahpelik düzeni racon bilseler yaşlı adamı darp etmezler aq sigirlari bosversene sen dovmussun üstüne bide dovdurmussun o ona yeter

baris3502

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
408
178
43
Emekli astsubay olup taksiye çıkan tek senin babanı gördüm geçmiş olsun

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,762
113
Raconumu kaldı bu işlerin kral düzen kahpelik düzeni racon bilseler yaşlı adamı darp etmezler aq sigirlari bosversene sen dovmussun üstüne bide dovdurmussun o ona yeter
Aynen Türker hocam şimdi o gitsin gidebiliyosa karakola ama gitmez cincicinin insanı böyle mevzularda kendine yediremez gitmez polise

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...