- 1,350
- 564
- 113
Arkadaşlar e devlet uzerinden baktigimda yardim tamamlqndi olarak gozukuyordu bende kaymakamliğa gittim yardim durdulurdu denildi ayni sorunu yasqyan varmı
Sabri dayi muhasebesini yapmak sanami düştü isteyen istedigi sekilde harcar devlet olumlu gormus sonuctaYardim alip Kumar oynuyorsunuz, gercekten ihtiyaci olanlara Engel oluyorsunuz ayip degil mi ? Durdurulduysa mantikli olmus.
Engel olmak ne alaka kardeş ihtiyacı olan herkes alıyordu diye biliyorum adamı hemen yargılamışsınYardim alip Kumar oynuyorsunuz, gercekten ihtiyaci olanlara Engel oluyorsunuz ayip degil mi ? Durdurulduysa mantikli olmus.
Bitecek sed yardimlari diye haber okumuştum geçenlerde ne çabuk bitirdiler hemenArkadaşlar e devlet uzerinden baktigimda yardim tamamlqndi olarak gozukuyordu bende kaymakamliğa gittim yardim durdulurdu denildi ayni sorunu yasqyan varmı
Belli bir havuz var ordan belirli kisiler alabiliyor.Engel olmak ne alaka kardeş ihtiyacı olan herkes alıyordu diye biliyorum adamı hemen yargılamışsın
Ben Etik bulmuyorum kbkmaSabri dayi muhasebesini yapmak sanami düştü isteyen istedigi sekilde harcar devlet olumlu gormus sonucta
Ne havuzu kardeşimBelli bir havuz var ordan belirli kisiler alabiliyor.
Ornegin 1 milyon total yardim havuzu var ve 100 kisi alabiliyor. Bu gercekten yardima ihtiyaci olmayanlar bu havuza dahil olunca gercekten yardima muhtac yemek bulamayan kisiler havuzun disinda kaliyor. Buda cok ayip,acimasizca bir sey.
Ah be dostum ya.. bunlarin butcesi belli herkes giremez, max kisi siniri var. Neyse ben kendi fikrkmi soledimNe havuzu kardeşim
3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi olup hane içinde kişi başına düşen aylık geliri net asgari ücretin 1/3'ünden (2024 yılı için 5.667,37 TL) az olan haneler (Hanesinde memur, noter ve muhtar bulunanlar hariç) faydalanabilmektedir.
Böyle yardımlar durdurulmalı devletin yardım parası da kumara gidiyor bencede kötü bir durum
Mahşerde mi sorulcak 🤣 🤣 tmm o zamanKardeşim devletin yardım parası dediğin zaten, Devlet Kepçe kepçe götürüyor neyin parası, Adam oradan gelecek parayı hesap ediyor. Çarşıdaki hesap uymuyor evin haftalık mutfak masrafı 2500- 3500 lira neyin yardımı … insanlar faize koydukları parayla yılda bir ev alıyor . İŞÇİ Her zaman sömürülüyor’ Devletin Hazine bakanında Ülkenin yönetimi için ayrılan sermayeden daha fazla para var ‘ 1 lira hakkım varsa zehir zıkkım olsun demek yetmez , yenilen hakkın hesabı da Mahşerde sorulacak
Haklisin dostKardeşim devletin yardım parası dediğin zaten, Devlet Kepçe kepçe götürüyor neyin parası, Adam oradan gelecek parayı hesap ediyor. Çarşıdaki hesap uymuyor evin haftalık mutfak masrafı 2500- 3500 lira neyin yardımı … insanlar faize koydukları parayla yılda bir ev alıyor . İŞÇİ Her zaman sömürülüyor’ Devletin Hazine bakanında Ülkenin yönetimi için ayrılan sermayeden daha fazla para var ‘ 1 lira hakkım varsa zehir zıkkım olsun demek yetmez , yenilen hakkın hesabı da Mahşerde sorulacak
Bu kişilere verilen bir bütçe var mesela yılda 4 milyar TL, bu bütçeyi 100 bin kişiye dagitmakla 500 bin kişiye dağıtmak farklı, ihtiyacı olmayıp katılan insanlar gerçekten ihtiyacı olanların alacağı miktarın düşmesine sebep olur, bunu buraya yazdım tabi senin umurunda olmaz muhtemelen başkasının hakkını gasp etmek,oda sana kalmisNe havuzu kardeşim
3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi olup hane içinde kişi başına düşen aylık geliri net asgari ücretin 1/3'ünden (2024 yılı için 5.667,37 TL) az olan haneler (Hanesinde memur, noter ve muhtar bulunanlar hariç) faydalanabilmektedir.
Halledecem diye söz verdi gene dönmedi mi size bu arkadasSen seversin öyle paraları arkadaşlar bu dolandırıcı sözüne ihtibar etmeyin