http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sosyal Yardım Ödemesi Hk.

Beyazadam

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,350
564
113
Arkadaşlar e devlet uzerinden baktigimda yardim tamamlqndi olarak gozukuyordu bende kaymakamliğa gittim yardim durdulurdu denildi ayni sorunu yasqyan varmı

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Yardim alip Kumar oynuyorsunuz, gercekten ihtiyaci olanlara Engel oluyorsunuz ayip degil mi ? Durdurulduysa mantikli olmus.

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,219
2,538
113
Arkadaşlar e devlet uzerinden baktigimda yardim tamamlqndi olarak gozukuyordu bende kaymakamliğa gittim yardim durdulurdu denildi ayni sorunu yasqyan varmı
Bitecek sed yardimlari diye haber okumuştum geçenlerde ne çabuk bitirdiler hemen

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,219
2,538
113
Maasallah sosyal devlet bangır bangır ilerliyor

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Engel olmak ne alaka kardeş ihtiyacı olan herkes alıyordu diye biliyorum adamı hemen yargılamışsın
Belli bir havuz var ordan belirli kisiler alabiliyor.
Ornegin 1 milyon total yardim havuzu var ve 100 kisi alabiliyor. Bu gercekten yardima ihtiyaci olmayanlar bu havuza dahil olunca gercekten yardima muhtac yemek bulamayan kisiler havuzun disinda kaliyor. Buda cok ayip,acimasizca bir sey.

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,600
990
113
Belli bir havuz var ordan belirli kisiler alabiliyor.
Ornegin 1 milyon total yardim havuzu var ve 100 kisi alabiliyor. Bu gercekten yardima ihtiyaci olmayanlar bu havuza dahil olunca gercekten yardima muhtac yemek bulamayan kisiler havuzun disinda kaliyor. Buda cok ayip,acimasizca bir sey.
Ne havuzu kardeşim
3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi olup hane içinde kişi başına düşen aylık geliri net asgari ücretin 1/3'ünden (2024 yılı için 5.667,37 TL) az olan haneler (Hanesinde memur, noter ve muhtar bulunanlar hariç) faydalanabilmektedir.

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Ne havuzu kardeşim
3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi olup hane içinde kişi başına düşen aylık geliri net asgari ücretin 1/3'ünden (2024 yılı için 5.667,37 TL) az olan haneler (Hanesinde memur, noter ve muhtar bulunanlar hariç) faydalanabilmektedir.
Ah be dostum ya.. bunlarin butcesi belli herkes giremez, max kisi siniri var. Neyse ben kendi fikrkmi soledim

ytong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
772
342
63
benim hanımın üzerine aile destek yardımı vardı. Baktım bitmiş aile yardımı. Devletimizin bir hizmeti daha

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,219
2,538
113
Getirirler başka bişey adı altında belki sayı sallarlar daha az kişiye verirler ama mecbur getirirler yönetenler kendi kafasina sıkar yoksa kesin başka bişey adı altında getirirler

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,921
3,878
113
Böyle yardımlar durdurulmalı devletin yardım parası da kumara gidiyor bencede kötü bir durum

Kardeşim devletin yardım parası dediğin zaten, Devlet Kepçe kepçe götürüyor neyin parası, Adam oradan gelecek parayı hesap ediyor. Çarşıdaki hesap uymuyor evin haftalık mutfak masrafı 2500- 3500 lira neyin yardımı … insanlar faize koydukları parayla yılda bir ev alıyor . İŞÇİ Her zaman sömürülüyor’ Devletin Hazine bakanında Ülkenin yönetimi için ayrılan sermayeden daha fazla para var ‘ 1 lira hakkım varsa zehir zıkkım olsun demek yetmez , yenilen hakkın hesabı da Mahşerde sorulacak

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Kardeşim devletin yardım parası dediğin zaten, Devlet Kepçe kepçe götürüyor neyin parası, Adam oradan gelecek parayı hesap ediyor. Çarşıdaki hesap uymuyor evin haftalık mutfak masrafı 2500- 3500 lira neyin yardımı … insanlar faize koydukları parayla yılda bir ev alıyor . İŞÇİ Her zaman sömürülüyor’ Devletin Hazine bakanında Ülkenin yönetimi için ayrılan sermayeden daha fazla para var ‘ 1 lira hakkım varsa zehir zıkkım olsun demek yetmez , yenilen hakkın hesabı da Mahşerde sorulacak
Mahşerde mi sorulcak 🤣 🤣 tmm o zaman

Beyazadam

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,350
564
113
Haklisin dost

umutfalconn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,846
1,557
113
Ne havuzu kardeşim
Bu kişilere verilen bir bütçe var mesela yılda 4 milyar TL, bu bütçeyi 100 bin kişiye dagitmakla 500 bin kişiye dağıtmak farklı, ihtiyacı olmayıp katılan insanlar gerçekten ihtiyacı olanların alacağı miktarın düşmesine sebep olur, bunu buraya yazdım tabi senin umurunda olmaz muhtemelen başkasının hakkını gasp etmek,oda sana kalmis