Banami söylüyosun bunu @erhanbey22 gardas bnm yerime sen cvp verirmisinHerkesin neden ihtiyacı varsa benimde ondan kardeşim , senlik bir durum yok yazmak için yazma . Burda her para gönderilen kişi ekmeğe muhtaçmı sanki ? Maksat kazancı paylaşmak ve bi iyilik hareketi yapmak. Bizde yaptık zamanında , yaşıtlarınla takıl herkese laf yetiştirme bence
Zamaninda bende yaptim diyon daha uye olali 14 gün olmuş gelmis adama laf yetiştiriyosunHerkesin neden ihtiyacı varsa benimde ondan kardeşim , senlik bir durum yok yazmak için yazma . Burda her para gönderilen kişi ekmeğe muhtaçmı sanki ? Maksat kazancı paylaşmak ve bi iyilik hareketi yapmak. Bizde yaptık zamanında , yaşıtlarınla takıl herkese laf yetiştirme bence
reis bu iyiliğini umarım kimse unutmaz elimde olduğunda ilk göreceğim kişilerden birisinArkadaslar parayi attik @unal57ye k bakmayin dagitim biraz zor oldu.herkesin emegine emegin tsk ederim.yaklasik 850 lira dagitim yaptim hatta daha fazla benim karim yok sevmedim bu isi.@unal57 @mountblade @ertan01 e 100er roll yaparken 150 400de dagitim icin yolladim
Hiç deme la gardas cvp vermeyecek bu ona en büyük cvp olurZamaninda bende yaptim diyon daha uye olali 14 gün olmuş gelmis adama laf yetiştiriyosun
Paparadan bir ses geldi para geldi kurban olduğum der gibiBeyler 2 kisi 31 digerleri 21 o 2 kisi kisi kuponlari gibi davrandilar ondan onlara 31er hem 31 kutsal sayi ondan
Zamaninda bende yaptim diyon daha uye olali 14 gün olmuş gelmis adama laf yetiştiriyosun
Sağol kesene bereket bana papara mail geldi odur heralde bakmıyorum çok sağol biraderimBeyler 2 kisi 31 digerleri 21 o 2 kisi kisi kuponlari gibi davrandilar ondan onlara 31er hem 31 kutsal sayi ondan
Kanka bugun cok agresifim o olaydan sonra![]()
adamın dibiiiiii
En sevdigim sespaparadan tırink sesi geldi![]()