http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Sorgun57 / #12 Kasa 700 Hedef 2.000

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,807
3,116
113
Herkesin neden ihtiyacı varsa benimde ondan kardeşim , senlik bir durum yok yazmak için yazma . Burda her para gönderilen kişi ekmeğe muhtaçmı sanki ? Maksat kazancı paylaşmak ve bi iyilik hareketi yapmak. Bizde yaptık zamanında , yaşıtlarınla takıl herkese laf yetiştirme bence
Banami söylüyosun bunu @erhanbey22 gardas bnm yerime sen cvp verirmisin

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
Herkesin neden ihtiyacı varsa benimde ondan kardeşim , senlik bir durum yok yazmak için yazma . Burda her para gönderilen kişi ekmeğe muhtaçmı sanki ? Maksat kazancı paylaşmak ve bi iyilik hareketi yapmak. Bizde yaptık zamanında , yaşıtlarınla takıl herkese laf yetiştirme bence
Zamaninda bende yaptim diyon daha uye olali 14 gün olmuş gelmis adama laf yetiştiriyosun

unclaimed61

Yetkili bir abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,732
6,785
113
Arkadaslar parayi attik @unal57ye k bakmayin dagitim biraz zor oldu.herkesin emegine emegin tsk ederim.yaklasik 850 lira dagitim yaptim hatta daha fazla benim karim yok sevmedim bu isi.@unal57 @mountblade @ertan01 e 100er roll yaparken 150 400de dagitim icin yolladim
reis bu iyiliğini umarım kimse unutmaz elimde olduğunda ilk göreceğim kişilerden birisin

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,015
2,528
113
Kardeşim sen bu iyi niyetinle bir daha roll yapma :) Yokss cebine para kalmıcak:)

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,744
1,995
113
Ulan bir gondermisim bir sağdan gönderiyorum bir soldan gönderiyorum @Shellac a rakip olacam utanmasam arkadaşlar gelmeyen varsa yazsın burdan bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...