http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Sorgun57 / #12 Kasa 700 Hedef 2.000

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
Bende rollong yapiyordum 10 koso diyorim valla 17 18 kosoy3 atıyordum 2 3 kere oyle oldi sief yeminle yardim rtmek umit olmak icin

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,327
19,277
113
valla benım saglam onlarmı arıyo yoksa canlı destek falanlamı
kendılerı arıycak yoksa sen talep etsende vermez o sıtenın oyle kuralları var.ben 1 gun once sormustum canlı destege bana gun ıcersınde yetkılı bırım tarafından ıncelenme sonucu aranma gerceklesıcektır denıldı aradılar ogleden sonra 500 tl ekledıler 5 kat cevrımlı

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
kardeş özel mesaj atamadım sana , şuan ihtiyacım var gerçekten.. Hakkını devredenlerin yerine banada atabilirseniz çok sevinirim @surgun57
Papara : 1730167324
Aktif Üye
Arkadaşlar DAHA ONCE HİC ETKİNLİK YAPMAYAN + 6 aydan yeni üyeler 1 k'dan az msji olanlar katilamazlar.hedefe ulasirsak 5 kisiye 25.bu 5 kisinin bir kismi cekilisle belirlenicek bi kismini ben secebilirim surekli surekli etkinlik yapan ve ihtiyaci olan arkadas aramizda olirsa oncelik onlara verilebilir.kazanca gore odul 10 kisiye 30 a kdr degisebilir.bu aralara pek sans yok betasusda son 10 kupon lose.belki bugun olir sansimiz bol olsun.

Recebb

Sinerjiii
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
42,718
12,609
113
kendılerı arıycak yoksa sen talep etsende vermez o sıtenın oyle kuralları var.ben 1 gun once sormustum canlı destege bana gun ıcersınde yetkılı bırım tarafından ıncelenme sonucu aranma gerceklesıcektır denıldı aradılar ogleden sonra 500 tl ekledıler 5 kat cevrımlı
pekı reıs saolasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...