Aga birsey desenKardesim Kardesim sende yaz unal57ye
Aga birsey desenKardesim Kardesim sende yaz unal57ye
Küfür eden kimReis adamlar bize küfrediyor adamlari banlamıyorlar bile kıyak falan geçtim ben o derece
Tamam kanka ama onunda limit doluymus gordunmu son yorumunuKardesim Kardesim sende yaz unal57ye
kardesim bir sal adamı be kendi belirliyor isteBende yazayim mi reis
Sende yaz paparaniİçinde küfür edilmedi, çekilişlerde şanslıdır, eşe dosta gidecek hesap...
Reis vallaha cok lazim yav bend3 cok dagittim ama bu sefer benimde ibtiyscim varkardesim bir sal adamı be kendi belirliyor iste![]()
haklısın dostum banlamaları lazım .kaldı kı senın ne kadar edepli biri oldugunu cok ıyı bılıorum.gozumle gorsem kufur ettıgını anca ozaman ınanırım yanı durduk yere bırıne salça olucak yada kufur edıcek adam degılsınKanka ben olmadim orada gorduysen bisey de demedim herif bize bildigin kufur etti sadece mesaji silindi burda kufur yasak sozde adama ne ban ne uzaklastirma nede baska bisey bile denilmedi, biz burada inan 24 saatimin 18 saatini geciriyorum yillardir burdayim @yogunlug bilir o mevzuda 2 kahraman vardi ikimizdik ya sorun yok iyilikler söylenmez ama bize tolerans etsinler demiyorum zaten ama ben bisey yapmadan adam kufur ediyorsa bana şahsıma o adamida banlamicaksaniz daha ne olmasi lazim?
Para pul önemli değıl reis be sizin gibi güzel insanları güzel düşünen insanlri görmek3 bile mutluluk zaten eyvalalhÖp benim yerime yeğenimi yakın zamanda guzel bi meblağ kazanirsam yeğenim aklımda![]()
Sanami atıcaz kannkareis bende de kesinti var valla @ismet1991 @erhanbey22 kardeşlerimde limit yoksa onlar güvenilir adamlar geri kalan yanlıs anlamasın isim verdim sadece
Eyvallah hocam, kesene bereketSende yaz paparani
Berat diye birisi ya sorun yok ben yine gerekeni yapardim da işte sonra adimiz cıkar diye sustum kotu anılmak istemedimKüfür eden kim