Surgun reis banada atarmisin kiBu is ertanla olmiyck
Başkasü vardır kimiti uygun olanBu is ertanla olmiyck
Emre de olurBu is ertanla olmiyck
Maşallah geleceği güzel olsunEkli dosyayı görüntüle 73314 burdayim am caaaa
Benim hesap onaylı limit musait pcde var telde istersen reisBu is ertanla olmiyck
olum böyle güzel olun var bırak rolleri ilgilen cocukla birazEkli dosyayı görüntüle 73314 burdayim am caaaa
reis bende de kesinti var valla @ismet1991 @erhanbey22 kardeşlerimde limit yoksa onlar güvenilir adamlar geri kalan yanlıs anlamasın isim verdim sadeceBu is ertanla olmiyck
Amin gardaşım bnmMaşallah geleceği güzel olsun
Tam takır full şarjörBenim hesap onaylı limit musait pcde var telde istersen reis
Dostum sen paparani yaz @Unal57 yeSeni hiç bırakmadım ki![]()
Kardesim Kardesim sende yaz unal57yeTam takır full şarjör
Kanka ben olmadim orada gorduysen bisey de demedim herif bize bildigin kufur etti sadece mesaji silindi burda kufur yasak sozde adama ne ban ne uzaklastirma nede baska bisey bile denilmedi, biz burada inan 24 saatimin 18 saatini geciriyorum yillardir burdayim @yogunlug bilir o mevzuda 2 kahraman vardi ikimizdik ya sorun yok iyilikler söylenmez ama bize tolerans etsinler demiyorum zaten ama ben bisey yapmadan adam kufur ediyorsa bana şahsıma o adamida banlamicaksaniz daha ne olmasi lazim?kanka ben sana yazdım forumda gormedın mı coluk cocukla muatap olma dıye bosver o yaptıgı terbıyesızlıkle kalsın herkes kımın ne oldugunu bılıyor.kımse senın adamlıgını ölçemez bıle
Bende yazayim mi reisKardesim Kardesim sende yaz unal57ye
Öp benim yerime yeğenimi yakın zamanda guzel bi meblağ kazanirsam yeğenim aklımdaEkli dosyayı görüntüle 73314 burdayim am caaaa