- 6,636
- 3,664
- 113
@siyahbeyaz106 Etkinlik için teşekkür ederim
50 tl geldi.Hayırlı Sabahlar Herkese
Uyudular veya işte de olabilirler herkes ben gibi işsizlik maası beklemiyor kidiğer arkadaşlar uyudu galiba
Sağlık olsun bizi secmemissin güzel etkinlik olduözelden mesaj atın
MantıklıUyaniklara ver sende
Bencede spnycta adamlar bu saate kadar beklemiş ama yinede sen bilirsindiğer arkadaşlar uyudu galiba
Estağfurullah sonuçta bu bir etkinlik herkes nasibine düşeni yer takılma sonuçta kimse kimseye birşey vermek zorunda değil gönül işi herkes birşeyler yapmak istiyor sende elinden geleni yaptın tebrik ederimben çıkıyorum şimdi öğlene kadar kalan arkadaşlar mesaj atar ödeme yapılır onlarada diğer arkadaşlar gönül koymayın bana ben burada kimseyi tanımıyonrum öyle normal seçtim etkinlik yapacağım yine
Ben sana hepsinin paparasını atayım dur kime yolladın onları bulmayayım@Fatihscream @Cumali @Brsgs1905 @dancy35 @Sedatgs1905 @salvia955 @yogunlug @İmParaThor @Galatasaray5 @Mehmet47
Arkadaşlar mesaj atın papara numaranızı ve isim soyisim para geldikten sonra buraya geldiğini yazın havada kalmasın konu etkinlikler devam edecek ismi olmayanlar üsülmesin.
Sen nerdesin ya iyi geri donmussun kanka sevindim senin adinaBen sana hepsinin paparasını atayım dur kime yolladın onları bulmayayım
Aylik 5 bin limiti gecersen kesmeye basliyobeyler bişey soracam eskiden papara ile para çekince aynısı yatardı şimdi hep kesinti oluyor nie böyle oldu para siteden geliya 200 tl ye yakın kesinti var
Islem limitin dolmustur sonrasinda yuzde kesiyor diye biliyorumbeyler bişey soracam eskiden papara ile para çekince aynısı yatardı şimdi hep kesinti oluyor nie böyle oldu para siteden geliya 200 tl ye yakın kesinti var
%3.4 kesinti varbeyler bişey soracam eskiden papara ile para çekince aynısı yatardı şimdi hep kesinti oluyor nie böyle oldu para siteden geliya 200 tl ye yakın kesinti var