Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Sonsuz Rolling

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İmParaThor

Site Yetkisizi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,636
3,664
113
@siyahbeyaz106 Etkinlik için teşekkür ederim :) 50 tl geldi.Hayırlı Sabahlar Herkese

siyahbeyaz106

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,812
5,864
113
ben çıkıyorum şimdi öğlene kadar kalan arkadaşlar mesaj atar ödeme yapılır onlarada diğer arkadaşlar gönül koymayın bana ben burada kimseyi tanımıyonrum öyle normal seçtim etkinlik yapacağım yine

Aarik41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,416
348
83
ben çıkıyorum şimdi öğlene kadar kalan arkadaşlar mesaj atar ödeme yapılır onlarada diğer arkadaşlar gönül koymayın bana ben burada kimseyi tanımıyonrum öyle normal seçtim etkinlik yapacağım yine
Estağfurullah sonuçta bu bir etkinlik herkes nasibine düşeni yer takılma sonuçta kimse kimseye birşey vermek zorunda değil gönül işi herkes birşeyler yapmak istiyor sende elinden geleni yaptın tebrik ederim

Mehmet47

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,883
226
63
Para geldi tsk ederim kazancin daim olsun

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,427
6,679
113

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,580
113
@siyahbeyaz106 ben katilmadim ama sen guzel yapmissin bu arkadaslar hep forumda aktif olanlar onlara gondermen adina ve boyle guzel bir etkinlik yaptigin icin helal olsun sana

siyahbeyaz106

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,812
5,864
113
beyler bişey soracam eskiden papara ile para çekince aynısı yatardı şimdi hep kesinti oluyor nie böyle oldu para siteden geliya 200 tl ye yakın kesinti var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...